Johan Kettenburg boeken

Bekend van TV: “Ik Geloof In Mij”
€975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest / Smartlap

Wil jij Johan Kettenburg boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Johan Kettenburg. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Als klein jongetje wil hij maar een ding: zanger worden. Johan Kettenburg is geen onbekende naam in de muziekwereld. Toen Johan Kettenburg vijf jaar was werd bij hem ontdekt dat hij slechthorend is. En dat maakt de stap, die deze in 1972 in Hilversum geboren zanger, enkele jaren geleden zette richting een muziekcarrière, uiterst opmerkelijk!

Biografie Johan Kettenburg

Al vanaf zijn achttiende staat Johan ondanks zijn handicap op de diverse podia van ons land en maakt hij al naam met de singles ‘Jij laat mij zien wat liefde is’ en de single ‘Al jouw woorden zijn teveel’ die in veel kroegen erg populair is. Dit laatste nummer prijkt als bonustrack op zijn single ‘Als jij maar bij mij bent’ Johan deed mee aan Talentenjachten, en met veel succes, zoals bv. bij SBS 6 “Bloed, Zweet En Tranen“.

Boekingen van Johan Kettenburg

Nu, 20 jaar later, heeft Johan al veel leuke dingen mogen mee maken. In zijn zangcarrière is hij een graag geziene zanger en wordt in menige kroeg en op diverse feesten de boel door hem op stelten gezet met zijn gezang. Passie voor muziek en de durf om te dromen, daar staat Johan voor. Hij zou wel elke minuut van de dag op het podium willen staan.

“Ik Geloof In Mij”

In 2020 en in 2021 neemt Dario deel aan het tv reality programma op RTL4, “ik geloof in Mij”. Een tv programma met collega zangers als Dave van Well, Rene le Blanc, Dario, Rutger van Barneveld en Wally McKey.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Johan Kettenburg kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Johan Kettenburg wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Johan Kettenburg wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Johan Kettenburg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Johan Kettenburg kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Johan Kettenburg boeken

Ben jij benieuwd hoe je Johan Kettenburg kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Johan Kettenburg boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Johan Kettenburg

Johan Kettenburg inhuren

€975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Johan Kettenburg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNL / Feest / Smartlap€975,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand