Johan Kettenburg boeken

Bekend van TV: “Ik Geloof In Mij”
€975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest / Smartlap

Wil jij Johan Kettenburg boeken voor jouw feest of evenement? Als klein jongetje wil hij maar een ding: zanger worden. Johan Kettenburg is geen onbekende naam in de muziekwereld. Toen Johan Kettenburg vijf jaar was werd bij hem ontdekt dat hij slechthorend is. En dat maakt de stap, die deze in 1972 in Hilversum geboren zanger, enkele jaren geleden zette richting een muziekcarrière, uiterst opmerkelijk!

Johan Kettenburg boeken

Al vanaf zijn achttiende staat Johan ondanks zijn handicap op de diverse podia van ons land en maakt hij al naam met de singles ‘Jij laat mij zien wat liefde is’ en de single ‘Al jouw woorden zijn teveel’ die in veel kroegen erg populair is. Dit laatste nummer prijkt als bonustrack op zijn single ‘Als jij maar bij mij bent’ Johan deed mee aan Talentenjachten, en met veel succes, zoals bv. bij SBS 6 “Bloed, Zweet En Tranen“.

Boekingen van Johan Kettenburg

Nu, 20 jaar later, heeft Johan al veel leuke dingen mogen mee maken. In zijn zangcarrière is hij een graag geziene zanger en wordt in menige kroeg en op diverse feesten de boel door hem op stelten gezet met zijn gezang. Passie voor muziek en de durf om te dromen, daar staat Johan voor. Hij zou wel elke minuut van de dag op het podium willen staan.

“Ik Geloof In Mij”

In 2020 en in 2021 neemt Dario deel aan het tv reality programma op RTL4, “ik geloof in Mij”. Een tv programma met collega zangers als Dave van Well, Rene le Blanc, Dario, Rutger van Barneveld en Wally McKey.

Direct Johan Kettenburg boeken? Klik hier voor boekingen van Johan Kettenburg

Johan Kettenburg boeken

€975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Johan Kettenburg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNL / Feest / Smartlap€975,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand