Beatcrooks boeken

Inclusief CO2 gun, laser en confetti!
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Beatcrooks boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Beatcrooks. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dit duo combineert bekende melodieën en uplifting sounds met dikke beats. In een vlot tempo draaien deze gasten de herkenbare ‘feel-good’ sounds, populaire pompende beats. Hun uplifting en beukende partysound is ongekend populair! Van confetti happen tot CO2 snuiven, de Beatcrooks komen je festival compleet rampeneren! Deze gasten vliegen overal uut de Bochte! Ze zijn niet meer weg te denken op de Zwarte Cross en vele andere dikke podia.

Biografie Beatcrooks

Geef ze een groene knuppel en de feestexplosie wordt afgevuurd! Van feest-core, foute meezingers, happy hardcore tot standje maximaal. Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air! Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Harder gaan kan niet! Hun Happy Høken stijl is ongekend populair. Deze populaire dj act is perfect inzetbaar voor tentfeesten, festivals, dorps- en zomerfeesten.

Bekende DJ’s boeken

Van rammende beats, feestmuziek, happy hardcore en harder. Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd! Kortom: de energie spat er vanaf! De Beatcrooks zijn de perfecte invulling voor dorpsfeesten, tentfeesten, buitenpodia, dancings & festivals. Elk optreden is uniek en overal spelen ze feilloos in op de situatie! Momenteel zitten de Beatcrooks achter slot en grendel voor het witwassen van confetti… Maar zij mogen binnenkort op verlof, tijdens dit verlof crashen ze ieder dik festival! Beatcrooks stonden afgelopen jaren al op festivals zoals het TT festival Assen, Après-ski met Mie en Hockeyloverz.

Boekingen van Beatcrooks

De Beatcrooks remixt herkenbare (top 40/ feest) platen naar hun eigen pompende sound. Naast hun eigen herkenbare repertoire komen ook tracks van o.a. Wildstylez, Party Animals, Feest DJ Ruud, Sjaak en Yellow Claw in hun set voorbij. Uiteraard allemaal gestoken in hun eigen Beatcrooks jasje… Altijd herkenbaar, niet agressief, ‘summer feeling’ en nét even anders. Beide heren zijn zowel DJ, entertainer en MC: een gouden combinatie! De Beatcrooks draaien in een vlot tempo en staan voor een dik uur springen, los gaan en complete gekte! Met support van Stuk TV, Lange Frans, Bökkers, Dirtcaps en Kraantje Pappie gaan deze gasten hard!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Beatcrooks kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Beatcrooks wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Beatcrooks wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Beatcrooks online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Beatcrooks kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Beatcrooks boeken

Ben jij benieuwd hoe je Beatcrooks kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Beatcrooks boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Beatcrooks

Beatcrooks inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Beatcrooks

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand