Beatcrooks boeken

Inclusief CO2 gun, laser en confetti!
€1.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround

Een vernieuwend duo! Frank & Jasper combineren bekende melodieën en uplifting sounds met deze dikke beats. Hun unieke LED robot knalt als een baas over het podium en schiet met CO2 en confetti! In een vlot tempo draaien deze gasten de herkenbare ‘feel-good’ sounds, populaire pompende beats. Hun uplifting en beukende partysound is ongekend populair!

Beatcrooks boeken

Met deze betaalbare act is er direct actie op het podium, er wordt naar een hoogtepunt gewerkt, met het publiek gespeeld en sfeer gemaakt. De unieke LED Robot opent de DJ act, maakt het publiek helemaal gek en spuit met CO2 gas en confetti! Door zijn unieke verschijning, lasers en special effects verbaast hij het publiek telkens weer. Kortom: de energie spat er vanaf! De Beatcrooks zijn de perfecte invulling voor dorpsfeesten, tentfeesten, buitenpodia, dancings & festivals. Elk optreden is uniek en overal spelen ze feilloos in op de situatie!

Boekingen van Beatcrooks

De Beatcrooks remixt herkenbare (top 40/ feest) platen naar hun eigen pompende sound. Naast hun eigen herkenbare repertoire komen ook tracks van o.a. Wildstylez, Party Animals, Feest DJ Ruud en Yellow Claw in hun set voorbij. Uiteraard allemaal gestoken in hun eigen Beatcrooks jasje… Altijd herkenbaar, niet agressief, ‘summer feeling’ en nét even anders. Beide heren zijn zowel DJ, entertainer en MC: een gouden combinatie! De Beatcrooks draaien in een vlot tempo en staan voor een dik uur springen, los gaan en complete gekte!

Direct Beatcrooks boeken ? Klik hier voor boekingen van Beatcrooks

Beatcrooks boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Beatcrooks

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief2 personenAllround€1995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.050,-