Sven Versteeg boeken

Vaste zanger bij o.a. “Jantjes Verjaardag” & “Bolle Jan”
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Sven Versteeg boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sven Versteeg. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nadat Sven Versteeg in 2017 de finale bereikte van “Jantjes Verjaardag” talentenjacht waar hij voor de lol aan deelnam. Daarop kwamen er zoveel veel positieve reacties, dat hij besloot om verder te gaan met zingen. Na een fantastisch jaar met veel optredens in het hele land, eigen singles “Alles Voor Mij” & “Verliefd Zijn” , zanglessen, vocal coaching en mediatraining is Sven inmiddels een veelgevraagd zanger entertainer.

Biografie Sven Versteeg

De splinternieuwe single “Liever de Liefste” geschreven door Billy Dans en Hansen Tomas is een aanstekelijk tijdloos en swingend plaatje voor in de radio maar ook in de kroeg!Met een fris repertoire en een geheel eigen sound bestormd Sven de podia in binnen maar ook buitenland.

Nederlandstalige zanger boeken

Wekelijks presenteert Sven bij Café Bolle Jan een avondvullend programma. Datzelfde geldt voor de uitgaansgelegenheden Jantjes Verjaardag en K2.

Boekingen van Sven Versteeg

Met hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash ups en een ongekende hoeveelheid energie maakt Sven van elk optreden een succes. Sven Versteeg, voor feest, entertainment met veel energie en passie!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sven Versteeg kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sven Versteeg wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sven Versteeg wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sven Versteeg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sven Versteeg kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sven Versteeg boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sven Versteeg kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sven Versteeg boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sven Versteeg

Sven Versteeg inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sven Versteeg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Nederlandstalig€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.795,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand