Dave van Well boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Dave van Well boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dave van Well. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Volkszanger Dave van Well is geboren op 22 augustus 1986 in Nijmegen. Hij is opgegroeid met de Nederlandstalige muziek van de lokale etherpiraten en het kon dan ook niet lang uitblijven dat Dave in dit genre verder zou gaan. Hij is als kind al snel dol op muziek, en zong daarom altijd de Hollandse liedjes uit volle borst mee. Op een zomerdag had hij tijdens het zingen het raam openstaan, en hoorde mensen in de buurt hem zingen. Dit leverde hem vele positieve reacties op.

Biografie Dave van Well

Eerst lokaal rond Nijmegen begonnen met zingen maar dat ging als een olievlek over de rest van Nederland. Hij tekende in 2005 een platencontract bij de bekende platenbaas Johnny Hoes en nam een aantal prachtige tracks op. In 2018 gooit Dave het roer om en besluit grote stappen te willen maken. Zijn platenlabel genaamd Dave van Well Music wordt vervangen door Dutch Artist Music. De producties komen op een hoger niveau te liggen en de klantenkring wordt steeds groter. Steeds meer mensen willen Dave van Well boeken.

Boekingen van Dave van Well

Vanaf 2007 besluit Dave om zelf een studio en platenlabel op te starten en wil daarnaast ook beginnende artiesten begeleiden in de muziekwereld. In 2018 word de naam veranderd en beginnen steeds meer mensen Dave van Well te boeken.

Ik Geloof In Mij

In 2020 en in 2021 neemt Dave deel aan het tv reality programma op RTL4, “ik geloof in Mij”. Een tv programma met collega zangers als Rene Le Blanc, Dario, Johan Kettenburg, Rutger van Barneveld en Wally McKey. Inmiddels is Dave een erkende naam in de Nederlandstalige muziekwereld en kent het publiek hem van zijn eigen repertoire waaronder ’’Caramia’’, ’’Jouw Kus’’, ’’Blijf bij me vannacht’’, ’’Ietsie pietsie inie mini’’ die afkomstig zijn van de twee verschenen albums ’’Te Quiero’’ en ’’Snap je wat ik bedoel’’

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dave van Well kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dave van Well wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dave van Well wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dave van Well online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dave van Well kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dave van Well boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dave van Well kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dave van Well boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dave van Well

Dave van Well inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dave van Well

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€595,-
Tape-act1 x 60 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€850,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand