Harrie Snijders boeken

Geboren entertainer
€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Allround

Wil jij Harrie Snijders boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Harrie Snijders. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In 2019 maakte Nederland en België kennis met Harrie Snijders. De Brabander deed zijn intreden als EX in de MTV –serie “Ex on The Beach: Double Dutch” en was al snel een van de smaakmakers van dat seizoen. Waardoor hij hetzelfde jaar nog in het EOTBDD All Star – seizoen als original deelnam en opnieuw voor een feestje in de villa zorgde.

Biografie Harrie Snijders

Deze geboren entertainer wist in 2019 meer dan 100 clubs en festivals in Nederland en België op zijn kop te zetten. Al snel had Harrie meer dan 340.000 volgers op Instagram en volgde er een eigen reality serie op tv-zender Spike .

Van het kamp naar de ring

In zijn eigen Spike-serie “Harrie: van het kamp naar de ring” volgende we Harrie’s leven als DJ en in zijn voorbereidingen op zijn Boxers Influencers gevecht.

Boekingen van Harrie Snijders

In 2021 zal Harrie met zijn winter – en zomer tour ook buiten de Nederlandse en Belgische grenzen het dak eraf gaan draaien met zijn interactieve DJ-show. 2019 was nog maar een voorproefje van wat Harrie in 2021 samen met zijn vaste MC in peto heeft. Harrie knalt door in 2021!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Harrie Snijders kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Harrie Snijders wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Harrie Snijders wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Harrie Snijders online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Harrie Snijders kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Harrie Snijders boeken

Ben jij benieuwd hoe je Harrie Snijders kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Harrie Snijders boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Harrie Snijders

Harrie Snijders inhuren

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Harrie Snijders

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround€2500,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand