Dario boeken

Bekend van tv-programma “Ik Geloof In Mij”
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Dario boeken op jouw feest of event? Hij werd geboren op 30 december 1963, en begon te zingen op zijn 21e jaar. In 1996 ontdekte Dario dat als je een bepaalde beat onder een nummer zet het ineens een ander nummer kon worden. Dat gebeurde met “Zij gelooft in mij” en daarna met het nummer “de Clown”. Beide zijn covers van bekende artiesten, maar een nieuw tijdperk, namelijk ‘De apres ski’ was geboren. Vele van dit soort nummers volgden en Dario wist maar liefst 2 albums vol te zingen met covers in een nieuw jasje.

Dario boeken

Na een aantal jaren zo te hebben gezongen werd het tijd voor iets anders en na zijn real life soap bij SBS6 ging Dario in 2007 de Heineken Music Hal in voor een mega concert. Een nieuw tijdperk met eigen nummers brak aan en een aantal hits zoals “Je hoeft me niet te zeggen” en “Laat me leven zoals ik ben”. Allemaal redenen om Dario te boeken.

Hoog feestgehalte

Ondertussen zijn we 5 albums, 3 dvd’s en vele singles verder. Ook de vele duets die Dario heeft gedaan met zijn collega’s, Imca Marina, George Baker, Jan Vayne, Benny Neyman, Sugar Lee Hooper, Deff Rhymz zeggen voldoende over wat voor artiest hij is. Zijn repertoire bestaat uit gezellige meezingers met een hoog feestgehalte, maar ook de mooie ballades komen aan bod. Dus eigenlijk is Dario een artiest die op elk feest de juiste snaar zal raken.

Boekingen van Dario

Tijdens de opnamen van ‘Meeuwis en de Mol maken vrienden’, kwam het idee van Guus Meeuwis om Dario een nummer van zijn repertoire te laten opnemen met de titel “Ik ook van Jou”. Deze single is ouderwets omgebouwd tot een echt Dario nummer. Daarna volgde “Eenzaam zonder jou” van Andre Hazes. Eind 2016 nam Dario hits op als “Hoor dan” en “Over en uit”. I

Ik Geloof In Mij

n 2017 kwamen de single’s “Alles moet Los” , “Sexbom” en “Donder en Bliksem”. Ze werden in het land overal super goed ontvangen door zijn fans. Zijn nieuwe single “Wat een ander ook zegt” is een nieuwe start met een compleet nieuw team. Motto van Dario “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”. In 2020 en in 2021 neemt Dario deel aan het tv reality programma op RTL4, “ik geloof in Mij”. Een tv programma met collega zangers als Dave van Well, Rene le Blanc, Johan Kettenburg, Rutger van Barneveld en Wally McKey.

Direct Dario boeken? Klik hier voor boekingen van Dario

Dario boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dario

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€1.495,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand