Neophyte boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Hardcore

Wil jij Neophyte boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Neophyte. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Neophyte staat in de hardcorescene bekend als een van de meest invloedrijke artiesten die ooit achter de DJ-booth stond. Hij werd in 1971 geboren als Jeroen Streunding en begon met het releasen van platen in 1993. Tijdens deze twintig jaar dat hij nu aan de top staat heeft hij opgetreden op vele festivals en clubs over de hele wereld en tientallen albums en CD-compilaties uitgebracht.

Neophyte boeken

Naast het werk achter de draaitafel en in de studio heeft Neophyte ook vele platforms opgezet waar ervaren en nieuwe artiesten elkaar kunnen ontmoeten en fans kunnen laten genieten van hun muziek.

Boekingen van Neophyte

Deze hardcorepionier hoeft zich dan ook geen moment te vervelen en is altijd te vinden in de studio, op het podium of werkend aan een van de vele projecten waar hij bij betrokken is.

Direct Neophyte huren? Klik hier voor boekingen van Neophyte

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Neophyte kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Neophyte wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Neophyte wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Neophyte online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Neophyte kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Neophyte boeken

Ben jij benieuwd hoe je Neophyte kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Neophyte boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Neophyte

Neophyte boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Neophyte

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonHardcoreOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand