Kris Kross Amsterdam boeken

Richtgage: tussen € 15.000,- en € 25.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 3 personen
 • Soort
  Live DJ-act
 • Genre
  Club / Hip-Hop / Urban

Kris Kross Amsterdam boeken geeft jouw event een ultieme exposure! Kris Kross Amsterdam is in 2011 in Amsterdam opgericht door de twee broers, Jordy en Sander. Met de naam Kris Kross Amsterdam, een eerbetoon aan het Amerikaanse rapduo, begonnen ze muziek te produceren die hun invloeden samenvoegde. Ze begonnen met house-parties in hun thuisstad. Daarna werkten ze ook met andere muziekstijlen zoals moderne r&b en hiphop. In 2014 sloot Yuki Kempees zich aan bij het duo. In 2015 tekende Kris Kross Amsterdam bij het platenlabel Spinnin’ Records en brachten ze hun debuutsingle “Until the Morning” uit met MC CHOCO.

Kris Kross Amsterdam boeken

In februari 2016, bracht Kris Kross Amsterdam verschillende nummers uit op het platenlabel. Hiermee trokken zij wereldwijd de aandacht. Ook werden de internationale hit singles “Sex” met het Amerikaanse muziektrio Cheat Codes, “Are you Sure?” met Conor Maynard en Ty Dolla Sign en “Whenever” met Conor Maynard en The Boy Next Door uitgebracht. Het nummer “Whenever” is oorspronkelijk van Shakira met de naam Whenever, Wherever maar is in een andere stijl uitgebracht door Kris Kross Amsterdam. Het nummer werd elke dag meer dan een miljoen keer beluisterd en trok de aandacht van de Billboard Hot 100, de Top 50 Chart en de 29 Viral Charts op Spotify.

Best gestreamde single 2019

Met “Hij is van mij” scoorden ze een nummer 1-hit in de Single top 100. Het is de bestverkochte en gestreamde single van 2019.

Boekingen van Kris Kross Amsterdam

Naast het maken van singles, geeft Kris Kross Amsterdam wereldwijd optredens. Zo stonden ze op verschillende podia, waaronder Mysteryland in Nederland, Tomorrowland in België, Parookaville in Duitsland en het Ultra Music Festival in de Verenigde Staten. Bekend van samenwerkingen met o.a. Maan, Nielson, Tabitha, Tino Martin en Emma Heesters.

Direct Kris Kross Amsterdam boeken ? Klik hier voor boekingen van Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kris Kross Amsterdam

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live DJ-actop aanvraagExclusief en techniekOn stage: 3 personenClub / Hip-Hop / UrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand