Kris Kross Amsterdam boeken

Prijscategorie: tussen € 20.000,- en € 30.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live DJ-act
 • Genre
  Club / Hip-Hop / Urban

Wil jij Kris Kross Amsterdam boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kris Kross Amsterdam. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kris Kross Amsterdam is in 2011 in Amsterdam opgericht door de twee broers, Jordy en Sander. Met de naam Kris Kross Amsterdam, een eerbetoon aan het Amerikaanse rapduo, begonnen ze muziek te produceren die hun invloeden samenvoegde. Ze begonnen met house-parties in hun thuisstad. Daarna werkten ze ook met andere muziekstijlen zoals moderne r&b en hiphop. In 2014 sloot Yuki Kempees zich aan bij het duo. In 2015 tekende Kris Kross Amsterdam bij het platenlabel Spinnin’ Records en brachten ze hun debuutsingle “Until the Morning” uit met MC CHOCO.

Biografie Kris Kross Amsterdam

In februari 2016, bracht Kris Kross Amsterdam verschillende nummers uit op het platenlabel. Hiermee trokken zij wereldwijd de aandacht. Ook werden de internationale hit singles “Sex” met het Amerikaanse muziektrio Cheat Codes, “Are you Sure?” met Conor Maynard en Ty Dolla Sign en “Whenever” met Conor Maynard en The Boy Next Door uitgebracht. Het nummer “Whenever” is oorspronkelijk van Shakira met de naam Whenever, Wherever maar is in een andere stijl uitgebracht door Kris Kross Amsterdam. Het nummer werd elke dag meer dan een miljoen keer beluisterd en trok de aandacht van de Billboard Hot 100, de Top 50 Chart en de 29 Viral Charts op Spotify.

Best gestreamde single 2019

Met “Hij is van mij” scoorden ze een nummer 1-hit in de Single top 100. Het is de bestverkochte en gestreamde single van 2019.

Boekingen van Kris Kross Amsterdam

Naast het maken van singles, geeft Kris Kross Amsterdam wereldwijd optredens. Zo stonden ze op verschillende podia, waaronder Mysteryland in Nederland, Tomorrowland in België, Parookaville in Duitsland en het Ultra Music Festival in de Verenigde Staten. Bekend van samenwerkingen met o.a. Maan, Nielson, Tabitha, Tino Martin en Emma Heesters.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kris Kross Amsterdam kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kris Kross Amsterdam wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kris Kross Amsterdam wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kris Kross Amsterdam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kris Kross Amsterdam kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kris Kross Amsterdam boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kris Kross Amsterdam kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kris Kross Amsterdam boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kris Kross Amsterdam

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live DJ-actop aanvraagexclusief geluid en techniek3 personenClub / Hip-Hop / UrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand