Tino Martin boeken

Boek nu Tino Martin en maak jouw evenement onvergetelijk! Zoek je naar de perfecte act voor jouw feest of event? Wij zijn een erkend boekingskantoor met een breed scala aan artiesten, bands, dj’s en meer.
€12.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €12500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (besloten optredens)
 • Genre
  Nederlandstalig

Tino Martin boeken voor de laagste prijs? Voor boekingen van Tino Martin, of voor meer informatie of een vrijblijvende optie of offerte voor een optreden van Tino Martin, kun je ons bellen op 085-0432225 Of vul direct het aanvraagformulier in.

Biografie Tino Martin

In 2013 tekent Tino Martin een contract bij Studio One. Dit resulteerde in het nummer ‘Doe wat je wil’. Tino brengt in 2014 3 singles uit: ‘De gevierde man’, ‘Mijn vriend’ en ‘Jij liet me vallen’. In oktober 2015 gaf hij 2 uitverkochte concerten in Amstelveen. Ook werd zijn 1e album ‘Jij liet me vallen’ gereleased. Het album stond wekenlang in de Album Top100. Zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify. Met bijna 300 optredens per jaar mag hij zich de één van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen.

Edison voor ‘Jij Liet Me Vallen’

Begin 2016 kreeg hij een Edison voor zijn album ‘Jij liet me vallen’. In mei 2016 trad hij op in de HMH en werd de single ‘Later als ik groter ben’ uitgebracht. Op 10 juni 2017 stond Tino Martin in een uitverkochte Ziggo Dome voor 17.000 fans. Zijn 2e studio album ‘Hoe ik het zie’ is inmiddels een feit en bevat de singles ‘Laat me leven’ (duet met Gerard Joling), ‘Blijf bij mij’ en ‘Stip op nummer 1’. Het Concert van mijn Dromen XL (Live in de Ziggo Dome) is eind okt 2017 gereleased. Bij ons kun je Tino Martin boeken.

Tino Martin huren

In 2017 en 2018 staat Tino voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkocht Ziggo Dome en geeft hij een uniek concert op Ibiza. In oktober 2018 verschijnt de live registratie van zijn Concert ‘In the Round’ in de Ziggo Dome en brengt hij het album ‘Thuis komen pas de tranen’ uit, wat zijn meest persoonlijke album tot nu toe is.

Nederlandstalige zanger boeken

Op 12 maart 2021 verscheen de single ‘Ik Mis Je Niet’, als soundtrack van de romantische komedie ‘Just Say Yes’ die vanaf 2 april 2021 wereldwijd op Netflix is te zien en waarin Tino zijn debuut als acteur maakt. Op 26 en 27 november 2021 keert Tino Martin weer terug in de Ziggo Dome met de show ‘Viva Las Vegas’.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tino Martin kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tino Martin wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tino Martin wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tino Martin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tino Martin kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tino Martin boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tino Martin kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tino Martin boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tino Martin

Tino Martin inhuren

€12.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tino Martin

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (besloten optredens)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€12500,-
Tape-act (openbare optredens)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstaligOp aanvraag
Live bandshow1 x 50-60 minutenExclusief geluid en techniek6 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€14.000,-
€14.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand