Era boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rapper
 • Genre
  Urban

Era is geen onbekende in de Nederlandse rapscene. Zo staat hij al jaren bekend als rapper van Amsterdam-Oost. Met verschillende 101 Barzsessies, Zonamo Spitsessies en freestyles kreeg hij over de jaren heen veel bekendheid en werd hij als groot talent beschouwd in de Nederlandse rapscene.

Era boeken

Op 1 september 2014 brengt Era zijn debuut mixtape, genaamd ‘Njaah’, uit. Hier word hij onder andere bijgestaan door de artiesten Sheu de Reu, Juicc Rasskulz en Mellamel. Daarnaast stonden er producties op van Esko, Krankjoram, Nine9Beats en Deibytunes. Era dropte 2 weken later de videoclip van de track ‘Tenene’ wat uiteindelijk voor zijn doorbraak zorgde.In 2016 maakte Era deel uit van Veldentaal, dit is een Amsterdams collectief met onder andere Bokoesam, Idaly en Yung Nnelg. Op het gelijknamige album stonden ook artiesten zoals Ronnie Flex , Jandro en Lil Kleine. Met het succes van Veldentaal, treedt Era dat jaar op tijdens Appelsap en op het tienjarige bestaan van Puna in de Melkweg samen met Juicc. Era heeft ook een bijdrage geleverd op het succesvolle album van Rotterdam Airlines, genaamd Gate16.

Boekingen van Era

De samenwerkingen houden daarna niet op, zo werkt hij later ook samen met grote artiesten zoals Sevn Alias, Keizer, Jandro (SFB) en Jairzinho. Na een kleine pauze is Era weer druk bezig met muziek. Zo brengt hij in 2018 drie tracks uit! De eerste single dropt hij 12 maart en komt zelfs binnen op #13 in de Viral 50 Nederland op Spotify. Daarna volgen de singles ‘Trappers’ en ‘Survive’. Era is momenteel niet te stoppen! Zo zit hij voor zijn aankomende EP in de studio met verschillende artiesten. Dit klinkt veelbelovend, dus houd hem in de gaten!

Direct Era huren? Klik hier voor boekingen van Era

Era boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Era

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper1 x 30 minutenexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand