Era boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rapper
 • Genre
  Urban

Wil jij Era boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Era. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Era is geen onbekende in de Nederlandse rapscene. Zo staat hij al jaren bekend als rapper van Amsterdam-Oost. Met verschillende 101 Barzsessies, Zonamo Spitsessies en freestyles kreeg hij over de jaren heen veel bekendheid en werd hij als groot talent beschouwd in de Nederlandse rapscene.

Biografie Era

Op 1 september 2014 brengt Era zijn debuut mixtape, genaamd ‘Njaah’, uit. Hier word hij onder andere bijgestaan door de artiesten Sheu de Reu, Juicc Rasskulz en Mellamel. Daarnaast stonden er producties op van Esko, Krankjoram, Nine9Beats en Deibytunes. Era dropte 2 weken later de videoclip van de track ‘Tenene’ wat uiteindelijk voor zijn doorbraak zorgde.In 2016 maakte Era deel uit van Veldentaal, dit is een Amsterdams collectief met onder andere Bokoesam, Idaly en Yung Nnelg. Op het gelijknamige album stonden ook artiesten zoals Ronnie Flex , Jandro en Lil Kleine. Met het succes van Veldentaal, treedt Era dat jaar op tijdens Appelsap en op het tienjarige bestaan van Puna in de Melkweg samen met Juicc. Era heeft ook een bijdrage geleverd op het succesvolle album van Rotterdam Airlines, genaamd Gate16.

Boekingen van Era

De samenwerkingen houden daarna niet op, zo werkt hij later ook samen met grote artiesten zoals Sevn Alias, Keizer, Jandro (SFB) en Jairzinho. Na een kleine pauze is Era weer druk bezig met muziek. Zo brengt hij in 2018 drie tracks uit! De eerste single dropt hij 12 maart en komt zelfs binnen op #13 in de Viral 50 Nederland op Spotify. Daarna volgen de singles ‘Trappers’ en ‘Survive’. Era is momenteel niet te stoppen! Zo zit hij voor zijn aankomende EP in de studio met verschillende artiesten. Dit klinkt veelbelovend, dus houd hem in de gaten!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Era kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Era wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Era wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Era online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Era kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Era boeken

Ben jij benieuwd hoe je Era kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Era boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Era

Era inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Era

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper1 x 30 minutenexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand