Def Major boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rapper
 • Genre
  Urban

Wil jij Def Major boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Def Major. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Def Major gaat al een aantal jaren mee. Hij was te horen op het album New Wave, bracht samen met Mafe en Murda de track Traffic uit en staat op verschillende tracks met Lefensmannen, een groep vrienden waar Ronnie Flex ook deel van uitmaakt.

Biografie Def Major

Toch duurde het tot half 2016, dat hij zijn eerste single uitbracht. De track ‘De Jeugd’ is de titeltrack van zijn aankomende EP. Van alle Lefensmannen is materiaal te vinden, maar over Def Major is weinig bekend. Zo was hij af en toe te horen op tracks van het hele collectief, maar hij bracht minder uit dan de rest van de groep.

Boekingen van Def Major

Één ding wat wel duidelijk naar voren komt in de muziek die we kennen van Def, is zijn voorliefde voor de stad waar hij woont. Bijna in alle nummers van Def Major heeft hij het over zijn Schiedam, een stad die grenst aan het westen van Rotterdam. Het hoge stemgeluid van Def is hetgene wat in de commentsecties op YouTube vaak besproken wordt. Al zitten er verschillende niveaus qua hoogheid in zijn muziek, op Traffic was het als eerst te horen en dat was de extreemste tot op de dag van vandaag. Naast het iconische stemgeluid is de uitspraak kankerdure ketting van Def Major ook onlosmakelijk gekoppeld met de rapper, maar heeft hij hem inmiddels al? ‘Die gaat echt wel een keer komen!’

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Def Major kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Def Major wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Def Major wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Def Major online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Def Major kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Def Major boeken

Ben jij benieuwd hoe je Def Major kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Def Major boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Def Major

Def Major inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Def Major

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper1 x 20 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand