Kenneth G boeken

Richtgage: tussen € 1.000,- en € 2.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Energievol, spontaan, up beat en getalenteerd zijn slechts enkele woorden om Kenneth G te omschrijven. Kenneth G heeft een hele aparte sound, een energievolle elektronische sound, die zwaar beïnvloed is door andere muziek genres.

Kenneth G boeken

Kenneth Geoffrey Oudejans is een jonge maar gerespecteerde DJ die woont in Amsterdam. Hij groeide op in een buitenwijk van Amsterdam, waar hij iedere dag, ieder uur luisterde naar verschillende soorten muziek. Het was niet moeilijk te zien dat zijn kans om het te maken in de muziekwereld vrij groot was. Kenneth G’s grote doorbraak kwam in 2006 toen hij de aandacht van Ravuth Ty kreeg. Hij viel op door zijn vaardigheden, energie en het talent om een publiek helemaal gek te maken. Hij tekende een contract bij het Nope is Dope concept. Hierdoor werd Kenneth G steeds bekender en bekender. In 2008 kwam zijn eerste single uit: Wobble. Deze single werd ondersteund door de prominente DJ’s in Nederland. De single werd nummer 1 bij de Dance-tunes hitlijst. In 2009 bracht Kenneth zijn tweede sinlge uit: ‘Konichiwa Bitches’, samen met Nicky Romero. Veel bekende DJ’s, zoals bijvoorbeeld Laidback Luke, speelde zijn singles. Kenneth G heeft al gedraait in alle belangrijke Nederlandse clubs en grote festivals in Nederland, zoals Extrema Outdoor, Pleasure Island, Solar Festival en Latin Village festival. Hij heeft ook gedraaid in landen als Spanje, Griekenland, Bulgarije, Turkije, België, Duitsland en de Nederlandse Antillen.

Boekingen van Kenneth G

Als terugkijken onnodig is geworden, is alles wat hij kan doen naar de toekomst kijken. Hij vraagt zich af wat de toekomst hem zal brengen. Het is tijd voor grote veranderingen en het is begonnen met het starten van zijn eigen label en evenement Planet G. Kenneth G is klaar om de Nederlandse en internationale dance-scene te rocken!

Direct Kenneth G huren? Klik hier voor boekingen van Kenneth G

Kenneth G boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kenneth G

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand