Kenneth G boeken

Richtgage: tussen € 1.000,- en € 2.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Kenneth G boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kenneth G. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Energievol, spontaan, up beat en getalenteerd zijn slechts enkele woorden om Kenneth G te omschrijven. Kenneth G heeft een hele aparte sound, een energievolle elektronische sound, die zwaar beïnvloed is door andere muziek genres.

Kenneth G boeken

Kenneth Geoffrey Oudejans is een jonge maar gerespecteerde DJ die woont in Amsterdam. Hij groeide op in een buitenwijk van Amsterdam, waar hij iedere dag, ieder uur luisterde naar verschillende soorten muziek. Het was niet moeilijk te zien dat zijn kans om het te maken in de muziekwereld vrij groot was. Kenneth G’s grote doorbraak kwam in 2006 toen hij de aandacht van Ravuth Ty kreeg. Hij viel op door zijn vaardigheden, energie en het talent om een publiek helemaal gek te maken. Hij tekende een contract bij het Nope is Dope concept. Hierdoor werd Kenneth G steeds bekender en bekender. In 2008 kwam zijn eerste single uit: Wobble. Deze single werd ondersteund door de prominente DJ’s in Nederland. De single werd nummer 1 bij de Dance-tunes hitlijst. In 2009 bracht Kenneth zijn tweede sinlge uit: ‘Konichiwa Bitches’, samen met Nicky Romero. Veel bekende DJ’s, zoals bijvoorbeeld Laidback Luke, speelde zijn singles. Kenneth G heeft al gedraait in alle belangrijke Nederlandse clubs en grote festivals in Nederland, zoals Extrema Outdoor, Pleasure Island, Solar Festival en Latin Village festival. Hij heeft ook gedraaid in landen als Spanje, Griekenland, Bulgarije, Turkije, België, Duitsland en de Nederlandse Antillen.

Boekingen van Kenneth G

Als terugkijken onnodig is geworden, is alles wat hij kan doen naar de toekomst kijken. Hij vraagt zich af wat de toekomst hem zal brengen. Het is tijd voor grote veranderingen en het is begonnen met het starten van zijn eigen label en evenement Planet G. Kenneth G is klaar om de Nederlandse en internationale dance-scene te rocken!

Direct Kenneth G huren? Klik hier voor boekingen van Kenneth G

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kenneth G kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kenneth G wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kenneth G wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kenneth G online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kenneth G kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kenneth G boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kenneth G kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kenneth G boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kenneth G

Kenneth G boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kenneth G

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand