Jip Deluxe boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House / Trance

Als een professionele DJ draait alles om “gevoel” voor mij. De diepgewortelde passie voor de muziek, het verkennen van de grenzen, creatief mixen en de energie van elk optreden is fantastisch. Het is een unieke baan, ieder optreden is weer anders.

Jip Deluxe boeken

Ik train mijzelf om iedere keer weer eem hele andere set neer te zetten van sexy, funky house muziek. Ik geniet van directe reactie van het publiek en de feeling met de mensen, ik behoud mijn muzikale integriteit te allen tijde. Ik zoek naar de rijkdom van de Jip Deluxe muziek die ik draai, innovatieve vaardigheden en de energie moet je voelen. Ik breng een mix van stijlen van dance-muziek op de dansvloer, in magische wijze gemengd in een verheffende stuk van de muzikale kunst. In Nederland heb ik gedraaid in alle grote clubs zoals Panama, Escape, Matrixx, Hotel Arena, Powerzone, MTC, Now & Wow en Off Corso. Grote festivals als Sensation, Mysteryland, Danceparade had me een rij en internationaal draaide ik in Space in Miami, Larocca & Cafe d'Anvers in België, El Divino in Ibiza en Supermarket in Zürich. En last but not least: sinds drie jaar ben ik een resident dj op Radio 3FM in hun zaterdagavond dance show, de toonaangevende radio show in de dance-muziek in Nederland.

Boekingen van Jip Deluxe

Ik ben een man met een missie. Ik breng het Nederlandse funky house geluid over de grens, over de hele wereld, genieten van de reizen en de muziek. En tenslotte …. ik zal in de opnamestudio al snel met mijn broer voor de productie van sommige van mijn eigen Deluxe funky sounds garant staan.! Natuurlijk zijn dit allemaal woorden, maar een Deluxe ervaring kan alleen worden gevoeld wanneer we elkaar ontmoeten, van hart tot hart in de muziek. Voel je het al……

Direct Jip Deluxe huren? Klik hier voor boekingen van Jip Deluxe

Jip Deluxe boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jip Deluxe

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 120 minutenexclusief1 persoonClub / House / TranceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand