Jip Deluxe boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House / Trance

Wil jij Jip Deluxe boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jip Deluxe. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Als een professionele DJ draait alles om “gevoel” voor mij. De diepgewortelde passie voor de muziek, het verkennen van de grenzen, creatief mixen en de energie van elk optreden is fantastisch. Het is een unieke baan, ieder optreden is weer anders.

Jip Deluxe boeken

Ik train mijzelf om iedere keer weer eem hele andere set neer te zetten van sexy, funky house muziek. Ik geniet van directe reactie van het publiek en de feeling met de mensen, ik behoud mijn muzikale integriteit te allen tijde. Ik zoek naar de rijkdom van de Jip Deluxe muziek die ik draai, innovatieve vaardigheden en de energie moet je voelen. Ik breng een mix van stijlen van dance-muziek op de dansvloer, in magische wijze gemengd in een verheffende stuk van de muzikale kunst. In Nederland heb ik gedraaid in alle grote clubs zoals Panama, Escape, Matrixx, Hotel Arena, Powerzone, MTC, Now & Wow en Off Corso. Grote festivals als Sensation, Mysteryland, Danceparade had me een rij en internationaal draaide ik in Space in Miami, Larocca & Cafe d'Anvers in België, El Divino in Ibiza en Supermarket in Zürich. En last but not least: sinds drie jaar ben ik een resident dj op Radio 3FM in hun zaterdagavond dance show, de toonaangevende radio show in de dance-muziek in Nederland.

Boekingen van Jip Deluxe

Ik ben een man met een missie. Ik breng het Nederlandse funky house geluid over de grens, over de hele wereld, genieten van de reizen en de muziek. En tenslotte …. ik zal in de opnamestudio al snel met mijn broer voor de productie van sommige van mijn eigen Deluxe funky sounds garant staan.! Natuurlijk zijn dit allemaal woorden, maar een Deluxe ervaring kan alleen worden gevoeld wanneer we elkaar ontmoeten, van hart tot hart in de muziek. Voel je het al……

Direct Jip Deluxe huren? Klik hier voor boekingen van Jip Deluxe

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jip Deluxe kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jip Deluxe wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jip Deluxe wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jip Deluxe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jip Deluxe kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jip Deluxe boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jip Deluxe kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jip Deluxe boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jip Deluxe

Jip Deluxe boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jip Deluxe

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 120 minutenexclusief1 persoonClub / House / TranceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand