Jeffrey Parmentier boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Trompet/DJ
 • Genre
  Summer vibes

Wil jij Jeffrey Parmentier boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jeffrey Parmentier. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Jeffrey Parmentier

Jeffrey Parmentier, geboren in 2002, is al zijn hele leven met muziek bezig. Zijn liefde voor de trompet is hem door zijn vader met de paplepel ingegoten. Al op zijn 7e speelde hij bij de Hillegomse Harmonie Kapel en sinds zijn 14e speelt hij tijdens Dodenherdenking het Nederlandse volkslied in Hillegom.

Speelt al sinds zijn 15e

Jeffrey Parmentier’s passie voor het DJ-vak begon op zijn 15e , tijdens het draaien op disco-avonden en in feestcafés. Als snel groeide dit uit naar grotere optredens in het uitgaanscircuit. Als DJ-DJEFF won hij met zijn performance als trompettist-DJ in 2019 de DJ-Contest-Award van het bekende muziekevenement Meerlive Hoofddorp.

DJ/Trompettist boeken

Sindsdien heeft hij op grote evenementen gestaan (Vier de Lente Festival, Koningsdag Haarlem), gezorgd voor gezellige feestjes (verjaardagen, bruiloften), de gevoelige snaar geraakt (op uitvaarten, condoleances en Dodenherdenking), video’s opgenomen met BN’ers Bram Krikke, Nicolette van Dam, Bas Smit, Emma Heesters, Don de Jong, Chahid Charrak (Dutchperformante) en Orgel Joke en samengewerkt met Yes-R en Sjaak (Trompetisto).

Boekingen van Jeffrey Parmentier

Sinds 2022 is DJ-DJEFF verder gegaan onder de naam ‘Jeffrey Parmentier’. Met zijn energie, enthousiasme en muzikale voelsprieten zorgt Jeffrey Parmentier er bij ieder feest voor dat het dak eraf gaat! Met zijn meer dan 230.000 volgers op TikTok – en tienduizenden op Instagram – is ‘deze bijzondere duizendpoot er eentje om in de gaten te houden!’

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jeffrey Parmentier kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jeffrey Parmentier wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jeffrey Parmentier wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jeffrey Parmentier online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jeffrey Parmentier kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jeffrey Parmentier boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jeffrey Parmentier kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jeffrey Parmentier boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jeffrey Parmentier

Jeffrey Parmentier inhuren

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeffrey Parmentier

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Trompet/DJ1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonSummer vibes€1595,-
Trompet/DJ1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personen (incl. 2 danseressen)Summer vibes€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.500,-
€1.500,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand