Jeffrey Parmentier boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Trompet/DJ
 • Genre
  Summer vibes

Wil jij Jeffrey Parmentier boeken op jouw party of event? Jeffrey Parmentier, geboren in 2002, is al zijn hele leven met muziek bezig. Zijn liefde voor de trompet is hem door zijn vader met de paplepel ingegoten. Al op zijn 7e speelde hij bij de Hillegomse Harmonie Kapel en sinds zijn 14e speelt hij tijdens Dodenherdenking het Nederlandse volkslied in Hillegom.

Jeffrey Parmentier boeken

Jeffrey Parmentier’s passie voor het DJ-vak begon op zijn 15e , tijdens het draaien op disco-avonden en in feestcafés. Als snel groeide dit uit naar grotere optredens in het uitgaanscircuit. Als DJ-DJEFF won hij met zijn performance als trompettist-DJ in 2019 de DJ-Contest-Award van het bekende muziekevenement Meerlive Hoofddorp.

DJ/Trompetist boeken

Sindsdien heeft hij op grote evenementen gestaan (Vier de Lente Festival, Koningsdag Haarlem), gezorgd voor gezellige feestjes (verjaardagen, bruiloften), de gevoelige snaar geraakt (op uitvaarten, condoleances en Dodenherdenking), video’s opgenomen met BN’ers Bram Krikke, Nicolette van Dam, Bas Smit, Emma Heesters, Don de Jong, Chahid Charrak (Dutchperformante) en Orgel Joke en samengewerkt met Yes-R en Sjaak (Trompetisto).

Boekingen van Jeffrey Parmentier

Sinds 2022 is DJ-DJEFF verder gegaan onder de naam ‘Jeffrey Parmentier’. Met zijn energie, enthousiasme en muzikale voelsprieten zorgt Jeffrey Parmentier er bij ieder feest voor dat het dak eraf gaat! Met zijn meer dan 230.000 volgers op TikTok – en tienduizenden op Instagram – is ‘deze bijzondere duizendpoot er eentje om in de gaten te houden!’

Direct Jeffrey Parmentier boeken? Klik hier voor boekingen van Jefrey Parmentier

Jeffrey Parmentier boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeffrey Parmentier

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Trompet/DJ1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonSummer vibes€1295,-
Trompet/DJ1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personen (incl. 2 danseressen)Summer vibes€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.395,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand