Metzzo boeken

Altijd een groot feest!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live accordeon + tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij accordeonist/zanger Metzzo boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Metzzo is de man… die eigenlijk alles kan! Geef deze Amelander een instrument en hij speelt de pannen van het dak, maar zijn accordeongeweld is van een andere planeet. Terwijl Daniëls vingers dansen over de toetsen slingert hij de ene na de andere hit het publiek in; met maximale polkapower en altijd 100% feestgarantie! Wat zit er toch in dat Amelander water? Wij snappen het ook niet, maar met deze artiest in hart en nieren op het podium is stilstaan écht geen optie.

Metzzo boeken

Collega-artiesten staan voor Daniëls kunsten in de rij, van Wolter Kroes tot de 3J’s en van Henk Dissel tot George Baker. Maar heel eerlijk, er gaat niets boven Metzzo solo! Gewapend met zijn accordeon, gouden stem en ontembare energie maakte Daniël al honderden (zo niet duizenden) feesttenten, kroegen en zalen onveilig. Hij is klaar om nog vele te veroveren!

Accordeonist/zanger boeken

Als Metz niet op het podium staat, vind je hem in de studio; muziek is zijn leven! Zo rolden er al vier eigen singles van de band en speelt Daniël tal van accordeonpartijen in zoals alleen hij dat kan. Jarenlang speelde deze gepassioneerde muzikant in The Mon Amour Band, de BZN tributeband opgericht door Jack Veerman. Nog veel langer, en nog steeds, is hij niet te stoppen met de feestformatie Gang is Alles.

Boekingen van Metzzo

We kunnen er eigenlijk wel gewoon kort over zijn. Moet het écht feest worden? Metzzo is de naam!

Direct Metzzo boeken? Klik hier voor boekingen van Metzzo

Metzzo boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Metzzo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live accordeon + tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€1.295,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand