Gerard Joling boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie onderaan pagina)
€14.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €14000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (besloten privé-feesten)
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Gerard Joling boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gerard Joling. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Gerard Joling is met een track record van meer dan 25 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz. Gerard’s naam is meer dan gevestigd. Gerard is het beste te omschrijven als showmaster en entertainer pur sang.

Biografie Gerard Joling

Over zang gesproken, welke zijstapjes Gerard ook maakt, op welk vlak hij ook schittert, zingen blijft centraal staan. Zijn vele muzikale onderscheidingenawards die hij tot nu toe in ontvangst mocht nemen spreken eigenlijk voor zich.Als kind stond Gerard al graag in het middelpunt van de belangstelling. Gezien worden en mensen vermaken loopt als een rode draad door zijn leven. Hij startte zijn carriere in de spotlights als fotomodel en danser. In 1985 breekt Gerard, na jaren van demo’s sturen naar platenmaatschappijen, door. Dit alles na een derde plaats in de finale van de allereerste talentenshow op de Nederlandse televisie.Dat was de destijds razend populaire Soundmixshow van Henny Huisman. De aanvragen en boekingen van Gerard Joling gingen door het dak!

Eerste hits

Gerard’s eerste nummer 1 hit ‘Love is in your Eyes’ liet niet lang op zich wachten. Deze werd al snel beloond met dubbel platina. In 1988 wordt Gerard gevraagd Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Dubli. Daar eindidg hij met ‘Shangri La’ in de top tien. In de jaren negentig debuteert de dan al immens populaire Gerard als televisiepresentator in het karaokeprogramma ‘Zing met me Mee’ van RTL4. De titelsong neemt hij ook voor zijn rekening en die bestormt direct de hitparade.

Kijkcijferkanon

Ook is Gerard met grote regelmaat special guest in het kijkcijferkanon, een reden waarom veel mensen ook live Gerard Joling willen boeken. Live & Cooking van Carlo Boszhard en Irene Moors en heeft hij een programma met Gordon. Vervolgens presenteert Gerard drie seizoenen lang het succesvolle programma ‘De Waarheid’ op SBS6. Het bevalt Gerard goed bij SBS6 waar hij uiteindelijk ook drie jaar lang ‘Shownieuws’ presenteert en waarvoor hij tot op de dag van vandaag nog met regelmaat aan de slag is.

Talentenjachten

Ruim twintig jaar na deelname aan een talentenjacht doet Gerard het ook goed als presentator van diverse talentenshows: drie seizoenen ‘Popstars’, twee seizoenen ‘Holland’s Got Talent’. Bovendien straalt hij – ruim tien jaar nadat hij zelf als speciale gast in bijna honderd Holiday On Ice shows voor honderdduizenden toeschouwers de sterren van de hemel schaatste – naast Nance als presentator van ‘Sterren Dansen op het IJs’. Gerard Joling boeken? Vul dan snel het aanvraagformulier in.

Boekingen van Gerard Joling

In 2009 valt Gerard, na een veelvoud van onderscheidingen, een vrij unieke eer te beurt. Hij wordt voor de tweede keer in was gegoten omdat de Gerard van vlees en bloed na vijftien weinig gelijkenis meer vertoont met het wassen beeld. De nuchtere, in Schagen geboren en getogen Gerard mag zich hiermee scharen onder beroemdheden van wereldformaat als Johan Cruijff en de leden van het Koninklijk Huis. Kortom, het gaat lekker en dat is gunstig voor de boekingen van Gerard Joling.

Groots eigen concert

In het najaar van 2013 verzorgt Gerard weer eens een groots eigen concert. Ditmaal in de Ziggo Dome in Amsterdam. Een show waarin hij ‘gewoon’ lekker zichzelf is en waarin hij solo en samen met bijzondere gasten het publiek in vuur en vlam zet. In de weergaloze live show ‘LEKKER’ passeren hits en muzikale hoogtepunten de revue. En dat zijn er? lekker veel!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gerard Joling kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gerard Joling wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gerard Joling wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gerard Joling online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gerard Joling kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gerard Joling boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gerard Joling kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gerard Joling boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gerard Joling

Gerard Joling inhuren

€14.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gerard Joling

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (besloten privé-feesten)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€14000,-
Tape-act (bedrijfsfeesten tot 1500 personen)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€17500,-
Tape-act (openbaar)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€14.000,-
€12.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand