Yes-R boeken

Prijscategorie: € 2.000,- tot € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen (inclusief DJ/MC)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalige Hip-Hop / R&B

Yes-R boeken op jouw feest of evenement? Yes-R begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met zijn neef Ali B een megahit scoorde met het nummer Leipe Mocro Flavour. Daarna volgde nog vele bekende tracks als Rampeneren, Hey Schatje, Uit Elkaar, Onbereikbaar, Me Boy en Diep In De Nacht. In april van dit jaar lanceerde Yes-R zijn EP El Patron, die zeer lovend werd ontvangen door fans en media.

Yes-R boeken

Naast rappen heeft dit multitalent inmiddels ook een indrukwekkende staat van dienst op het (grote) scherm. Hij acteerde in drie films, waarvan er twee de gouden status behaalden. Daarnaast is hij sinds 2011 presentator van het NPO3 programma Gek op jouen presenteerde hij in 2013 samen met Do het SBS6 programma The Next Pop Talent. Dit jaar werd Yes-R één van de AVROTROS presentatoren en mocht hij programma’s alsWhat the #heck?!, Go with the flow en het Kinderprinsengrachtconcert presenteren. Kids wilden daarna alleen nog maar Yes-R boeken.

Awards

Yes-R wist onder andere een TMF Pure Award in de wacht te slepen en werkte samen met onder andere Ali-B en Lange Frans. Verder leverde hij een bijdrage aan singles voor Negativ, Nino en Deazy, waarmee hij liet zien van verschillende markten thuis te zijn. U kunt Yes-R boeken voor de hits die hij destijds maakte, of de meer recente muziek die wat rustiger en gevoeliger van aard is.

Boekingen van Yes-R

In het nieuwe jaar zal Yes-R weer veelvuldig te zien zijn op TV in diverse programma’s. Ook zal hij in het voorjaar van 2018 weer met een nieuwe single komen. De rapper, entertainer, presentator én acteur is samen beschikbaar in combinatie met DJ en/of MC, maar ook solo voor presentatieklussen en rapworkshops. In 2020 maakte Yes-R de belofte waar dat hij dat jaar een nieuwe plaat zou uitbrengen. Zijn gloednieuwe EP heet dan ook toepasselijk ‘De Belofte’ en bevat acht nieuwe tracks.

Direct Yes-R boeken? Klik hier voor boekingen van Yes-R

Yes-R boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Yes-R

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personen (inclusief DJ/MC)Nederlandstalige Hip-Hop / R&BOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand