Frans Bauer boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€9.900,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €9900,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (besloten <750 personen)
 • Genre
  Nederlandstalig / Smartlap

Frans Bauer boeken voor uw personeelsfeest of bedrijfsevenement? Een optreden van Frans Bauer boekt u bij BekendeArtiestBoeken.NL. Frans Bauer (Roosendaal, 30 december 1973) is een Nederlandse zanger van het levenslied. Bauer groeide op in een katholiek gezin en bracht zijn jeugd door in een woonwagen. Vanaf jeugdige leeftijd is Bauer vastbesloten om zanger te worden.

Grote idolen

Zijn grote idolen zijn Julio Iglesias, Elvis Presley en Koos Alberts. Door de laatste wordt hij tijdens optredens soms op het podium gehaald om “Ik verscheurde je foto” mee te zingen.

Frans Bauer boeken

Bauers eigen zangcarrire krijgt vorm in 1987 wanneer hij onder de hoede van producers Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp zijn eerste single “Ben je jong” opneemt. Eerste landelijke bekendheid krijgt hij door het televisieprogramma All you need is love (1991), waarin hij – met goedvinden van zijn vriendin Mariska – mag kiezen uit twee vrouwelijke fans (die toevallig allebei Diana heten) om een avondje te gaan stappen.

Frans Bauer huren

Met zijn megahit ‘’Als sterren aan de hemel staan’’ brak Frans Bauer definitief door. Vanaf toen scoorde hij hit na hit en werden al zijn nummers goud of platina. Naast zijn Nederlandstalige en Duitstalige soloalbums heeft Frans Bauer ook verschillende duettenalbums. Zijn eerste duettenalbum met Marianne Weber werd een ongekend succes. Op de releasedatum in 1997 werden van deze CD met o.a de megahit ‘ De regenboog’ maar liefst 302.000 exemplaren verkocht. Ook met Corry Konings heeft Frans een duettenalbum.

Boekingen van Frans Bauer

Na zijn grote succes in Nederland breide Frans zijn bekendheid uit naar Duitstalige landen. In 1996 beleefde Frans zijn grote doorbraak in Duitseland, Oostenrijk en Zwitserland met zijn releasealbum van ‘ Liebesbriefe’ dat mede door Uwe Busse (producer van de Duitse band de ‘’Flippers) werd geproduceerd.

Frans Bauer inhuren

In 1997 werd het album ‘’ Weil Ich Dich Liebe’’ in maar liefst één week tijd met goud bekroond en dit Duitstalige album werd voor het eerst in de Nederlandstalige geschiedenis een nummer 1 positie in de album top 100. Ook nu is Frans Bauer nog steeds razend populair bij het grote publiek.

Trots op succesvolle carriére

Frans Bauer mag met recht trots zijn op zijn zeer succesvolle carrière. Zou u het leuk vinden als Frans Bauer op uw evenement komt optreden? Een optreden van Frans Bauer boekt u bij BekendeArtiestBoeken.NL

Direct Frans Bauer boeken? Klik hier voor boekingen van Frans Bauer

Frans Bauer boeken

€9.900,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frans Bauer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (besloten <750 personen)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Smartlap€9900,-
Tape-act (besloten vanaf 750 personen)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Smartlap€15000,-
Tape-act (openbaar)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / SmartlapOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€8.995,-
€7.000,-
€9.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand