Frans Bauer boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€9.900,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €9900,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (besloten <300 personen)
 • Genre
  Nederlandstalig / Smartlap

Wil jij Frans Bauer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Frans Bauer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Frans Bauer, geboren op 30 december 1973 in Roosendaal, is een charismatische zanger die al decennialang de harten van zijn publiek verovert met zijn warme stem en innemende persoonlijkheid. Met een muzikale carrière die begon op jonge leeftijd, heeft Frans Bauer zich gevestigd als een van de meest geliefde artiesten in Nederland en daarbuiten.

Biografie Frans Bauer

Frans groeide op in een muzikale familie en ontwikkelde al snel zijn passie voor zingen. Zijn doorbraak kwam in 1987 met het nummer “Ben je jong” en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Zijn kenmerkende stijl, een mix van levenslied, schlager en pop, heeft een breed publiek aangesproken en hem talloze fans bezorgd. Een hoogtepunt in zijn carrière was het album “Ik heb je lief“, dat niet alleen platina behaalde, maar ook resulteerde in een reeks uitverkochte concerten. Frans staat bekend om zijn meeslepende live-optredens, waarbij hij zijn publiek moeiteloos weet te betrekken en een onvergetelijke ervaring creëert.

Frans Bauer inhuren

Met zijn megahit ‘’Als sterren aan de hemel staan’’ brak Frans Bauer definitief door. Vanaf toen scoorde hij hit na hit en werden al zijn nummers goud of platina. Naast zijn Nederlandstalige en Duitstalige soloalbums heeft Frans Bauer ook verschillende duettenalbums. Zijn eerste duettenalbum met Marianne Weber werd een ongekend succes. Op de releasedatum in 1997 werden van deze CD met o.a de megahit ‘ De regenboog’ maar liefst 302.000 exemplaren verkocht. Ook met Corry Konings heeft Frans een duettenalbum.

Bananasplit

Naast zijn muzikale successen is Frans Bauer ook een graag geziene persoonlijkheid op televisie. Zijn deelname aan diverse programma’s, waaronder het immens populaire “Bananasplit”, heeft bijgedragen aan zijn status als een van de meest geliefde entertainers van Nederland.

Boekingen van Frans Bauer

Met tientallen albums, ontelbare hits en een charme die de harten van velen heeft veroverd, blijft Frans Bauer een icoon in de Nederlandse muziekindustrie. Zijn tijdloze muziek en aanstekelijke enthousiasme maken hem geliefd.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Frans Bauer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Frans Bauer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Frans Bauer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Frans Bauer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Frans Bauer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Frans Bauer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Frans Bauer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Frans Bauer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Frans Bauer

Frans Bauer inhuren

€9.900,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frans Bauer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (besloten <300 personen)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Smartlap€9900,-
Tape-act (besloten >300 personen)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / SmartlapOp aanvraag
Tape-act (openbaar)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / SmartlapOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€8.995,-
€9.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand