Jan Smit boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€17.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €17950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Jan Smit boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jan Smit. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jan Smit betreedt op tienjarige leeftijd zonder enige vorm van plankenkoorts het podium om met BZN-zangeres het duet ‘Mama’ te zingen. Een half jaar later staat zijn naam in het Guinness Book of Records. Na The Beatles en Procol Harum is Jantje Smit de eerste Nederlander en jongste artiest ooit die op nummer één binnenkomt in de Top 40, met ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ Daarna volgden een succesvolle periode in Duitsland.

Jan Smit boeken

Vanaf 2005 zette Jan flink wat hits op zijn naam en heeft hij een grote stapel met Goud en platina bekroonde albums.

Gouden Televizier Ring

Tussen zijn drukke bestaan als zanger door, begon ook de camera Jan in het vizier te krijgen. Het bleek een perfecte combinatie. Zijn met de Gouden Televizier Ring bekroonde  realitysoap ‘Gewoon Jan Smit’ groeide uit tot een kijkcijferkanon, waarna hij steeds vaker gevraagd werd als presentator. In die rol zagen (en zien) we hem onder meer in programma’s als Muziekfeest op het Plein, De Beste Zangers en De Zomer Voorbij. Daarnaast mocht hij diverse awards in ontvangst nemen, zoals een TMF Award, een Edison en een Gouden Harp. Derhalve kan hij nu al bogen op een zeer glansrijke carrière. Jan Smit is een veelzijdige artiest en zit al meer dan 15 jaar in het vak. Naast zingen presenteert hij ook nog verschillende programma’s zoals, ‘’ De beste zangers van Nederland’’ en heeft hij zijn eigen platenlabel Vosound Records.

Boekingen van Jan Smit

Jan: “Maar uiteindelijk blijft muziek dezelfde belangrijke plaats in mijn leven innemen. Ik verlang altijd weer naar die zaal die uit zijn dak gaat. Dat vind ik het allermooiste van mijn vak: mensen een beetje blij maken. Het is een eer om dat te mogen en kunnen doen”. Jan Smit is een veelzijdig artiest en entertainer in hart en nieren.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jan Smit kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jan Smit wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jan Smit wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jan Smit online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jan Smit kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jan Smit boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jan Smit kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jan Smit boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jan Smit

Jan Smit inhuren

€17.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jan Smit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 750 personen1 persoonNederlandstalig€17950,-
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€14.000,-
€12.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand