Jan Smit boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€17.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €17950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Jan Smit boeken op jouw feest of (bedrijfs) evenement? Jan Smit betreedt op tienjarige leeftijd zonder enige vorm van plankenkoorts het podium om met BZN-zangeres het duet ‘Mama’ te zingen. Een half jaar later staat zijn naam in het Guinness Book of Records. Na The Beatles en Procol Harum is Jantje Smit de eerste Nederlander en jongste artiest ooit die op nummer één binnenkomt in de Top 40, met ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ Daarna volgden een succesvolle periode in Duitsland.

Jan Smit boeken

Vanaf 2005 zette Jan flink wat hits op zijn naam en heeft hij een grote stapel met Goud en platina bekroonde albums.

Gouden Televizier Ring

Tussen zijn drukke bestaan als zanger door, begon ook de camera Jan in het vizier te krijgen. Het bleek een perfecte combinatie. Zijn met de Gouden Televizier Ring bekroonde  realitysoap ‘Gewoon Jan Smit’ groeide uit tot een kijkcijferkanon, waarna hij steeds vaker gevraagd werd als presentator. In die rol zagen (en zien) we hem onder meer in programma’s als Muziekfeest op het Plein, De Beste Zangers en De Zomer Voorbij. Daarnaast mocht hij diverse awards in ontvangst nemen, zoals een TMF Award, een Edison en een Gouden Harp. Derhalve kan hij nu al bogen op een zeer glansrijke carrière. Jan Smit is een veelzijdige artiest en zit al meer dan 15 jaar in het vak. Naast zingen presenteert hij ook nog verschillende programma’s zoals, ‘’ De beste zangers van Nederland’’ en heeft hij zijn eigen platenlabel Vosound Records.

Boekingen van Jan Smit

Jan: “Maar uiteindelijk blijft muziek dezelfde belangrijke plaats in mijn leven innemen. Ik verlang altijd weer naar die zaal die uit zijn dak gaat. Dat vind ik het allermooiste van mijn vak: mensen een beetje blij maken. Het is een eer om dat te mogen en kunnen doen”. Jan Smit is een veelzijdig artiest en entertainer in hart en nieren.

Direct Jan Smit boeken? Klik hier voor boekingen van Jan Smit

Jan Smit boeken

€17.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jan Smit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 750 personen1 persoonNederlandstalig€17950,-
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€14.000,-
€14.000,-
€11.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand