Genairo Nvilla boeken

RICHTGAGE: € 750,- tot € 1.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Genairo Nvilla boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Genairo Nvilla. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hij werd op 12 augustus 1986 in Amsterdam geboren onder de naam Genairo Aikman. Een muzikale jongen, want hij bespeelde al op jonge leeftijd diverse instrumenten zoals keyboard, piano, drums en gitaar. Muziek zat hem toen al in het bloed, want hij wist ook diverse talentenshows te winnen als hiphop-diskjockey. Op 16-jarige leeftijd weet hij een verpletterende indruk achter te laten met zijn creativiteit tijdens het draaien. Dit was binnen de urban scene, waar hiphop, rap en R&B de boventoon voeren.

Genairo Nvilla boeken

Met de Nederlandse rapartiest Dio, bekend van ”Dom, Lomp & Famous“, wint hij de publieksprijs van “De Grote Prijs”. Genairo bleek toch meer liefde voor de house scene te hebben, en stapte in 2008 over op deze muziekstijl. Zijn house-tracks hebben een geheel eigen stijl waarin tech en tribal house gemixt wordt met drums, snaren en opbouwende muziek. Genairo Nvilla wordt niet onterecht de King of Drums genoemd. Genairo Nvilla werkt nauw samen met diverse DJ’s en producers, zoals Leroy Styles en Greg van Bueren. Hij krijgt ook erkenning en support van de top DJ/producers Sunnery James en Ryan Marciano.

Boekingen van Genairo Nvilla

Hij begint zijn eigen muziek te produceren, deze house-tracks worden wereldwijd gerespecteerd. Zijn nummer “Nvilla EP” is in 2010 een van de meeste gdraaide clubtracks. Ook werkt Nvilla samen met de bekende zangeres/ model Mayra Veronica. Voor haar heeft hij de officiële remix geproduceerd voor haar album ‘Mama Mia’. In de Amerikaanse Billboard Hot Dance/Club Chart stond zijn remix op nummer 1. Genairo verdient niet alleen respect van andere grote DJ’s, ook weet het publiek hem enorm te waarderen. Zijn remixen en tracks zijn herkenbaar en nodigen uit tot bewegen. .

Direct Genairo Nvilla huren? Klik hier voor boekingen van Genairo Nvilla

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Genairo Nvilla kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Genairo Nvilla wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Genairo Nvilla wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Genairo Nvilla online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Genairo Nvilla kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Genairo Nvilla boeken

Ben jij benieuwd hoe je Genairo Nvilla kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Genairo Nvilla boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Genairo Nvilla

Genairo Nvilla boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Genairo Nvilla

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand