DJ Rockid boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij DJ Rockid boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Rockid. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een dj die zijn strepen verdiend heeft door een voor Nederlands begrip ongebruikelijk traject te volgen in zijn carrière. Dj Rockid is in 1996 begonnen met zijn dj-carrière en draaide als 16 jarige als een van de jongste dj?s op RnB-parties. In 1998 besloot hij mee te doen aan de alom gerenommeerde en internationaal bekende DMC wedstrijden. Bij deze wedstrijden is het van belang om de ware kunsten van het vak dj-en onder de knie te hebben en op entertainende wijze je tegenstander uit te schakelen. Dit lukte Rockid als geen ander en hij won deze kampioenschappen 5 jaar achter elkaar waardoor hij Nederland mocht vertegenwoordigen in New York, Londen Parijs.

DJ Rockid boeken

In 2002 keerde Rockid voorgoed terug naar het clubcircuit waar hij als dj sterker terug kwam door alle ervaring op gedaan in de voorgaande jaren. Zijn stijl was als geen ander een mengeling van RnB, Hiphop & Classics gevolgd door allerlei muzikale uitstapjes naar Latin, Dance & Funk. Deze muziekstijlen worden op een originele manier aan elkaar gemixed en zo nu en dan afgewisseld door trucjes om het publiek mee te krijgen. Sindsdien heeft hij talenten laten horen in zowel binnen als buitenland door residenties, clubs en festivals aan te doen. Naast zijn club carrière is Rockid ook altijd dj geweest voor diverse artiesten. Zo draaide hij in de bands Zuco 103, The League of X-traordinary Gentlemen, HeadFirst en voor de rappers E-life, & Postmen.

Boekingen van DJ Rockid

Clubs waar Rockid gedraait heeft: Paradiso, Melkweg, Heineken Music Hall, Las Palmas, Off Corso, Asta, Sinners, 't Paard, Escape, Doornroosje, 013, Nighttown, the Level Mondial Beek, G-Spot Germany, Hammerstein Ballroom NYC, Brixton Academy London, Paris.

Direct DJ Rockid huren? Klik hier voor boekingen van DJ Rockid

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Rockid kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Rockid wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Rockid wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Rockid online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Rockid kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Rockid boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Rockid kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Rockid boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Rockid

DJ Rockid boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Rockid

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand