De Alpenzusjes boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, enkel monitorset * Bezetting: 2 personen * Genre: Apres-Ski / Feest * Geweldige party-act voor ieder feest!

€1.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Dé party act voor uw Après-ski feest!De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Drinklied”. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee.

De Alpenzusjes boeken

De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop. Met hun single Zwaai Naar Jou, zwaaien de Alpenzusjes naar jou, zwaai een keer terug! De Alpenzusjes hebben geen sneeuw en aprés ski tent nodig om een feestje te vieren. Dat bewijzen ze al met hun zomerse single Wil Jij De Mijne Zijn. De Gebroeders Ko zijn verantwoordelijk voor dit leuke liedje.

Boekingen van De Alpenzusjes

Met deze vrolijke meezinger uit de studio van Goldfinger kunnen de voetjes weer van de vloeren en dansen de Alpenzusjes tot diep in de nacht.Begin dit jaar is hun tweede album Proost uitgekomen. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

Direct De Alpenzusjes boeken ? Klik hier voor boekingen van De Alpenzusjes

Video afspelen

De Alpenzusjes boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.250,-