Partyfriex boeken

Bekend van o.a. “Ik Moet Zuipen”
€2.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Partyfriex boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Partyfriex. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats komen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café’s en feesttenten volledig op zijn kop.

Biografie Partyfriex

Ze gingen in juli 2013 van dat jaar naar Waylon van der Heijden, één van Nederlands beste producers binnen de Nederlandstalige muziek, en hij maakte het nummer “Allemaal Voor Jou”. De “grap” is inmiddels uitgegroeid tot een feestact van formaat. Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90’s Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend. Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun single “Ik Moet Zuipen” zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef & MC Vals. De plaat is in 2018 beloond met de Buma.NL Award Grootste Feesthit en is een onvervalste klassieker geworden. Iedereen wilde graag Partyfriex boeken.

Boekingen van Partyfriex

Niet alleen in Nederland, ook onze zuiderburen zijn fan van deze formatie. In 2019 maakten ze twee platen met Mental Theo & Zany: Naar De Klote en Vakantie! Al deze nummers zijn terug te vinden op hun debuutalbum: Partyfreak. Dit voorjaar presenteren ze de nieuwe single ‘Schele’ met collega Arjon Oostrom samen weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Inmiddels is hun grootste hit “Ik Moet Zuipen” in elke feesttent, kroeg, festival of andere feestgelegenheid te horen. Bij het inzetten van de eerste seconden weet iedereen luidkeels mee te zingen met de ultime partykneiter van de Party Friex!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Partyfriex kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Partyfriex wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Partyfriex wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Partyfriex online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Partyfriex kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Partyfriex boeken

Ben jij benieuwd hoe je Partyfriex kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Partyfriex boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Partyfriex

Partyfriex inhuren

€2.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Partyfriex

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage2 personenNL / Feest€2595,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.495,-
€2.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand