Partyfriex boeken

Bekend van o.a. “Ik Moet Zuipen”
€2.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Partyfriex boeken op jouw feest of evenement? Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats komen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café’s en feesttenten volledig op zijn kop.

Partyfriex boeken

Ze gingen in juli 2013 van dat jaar naar Waylon van der Heijden, één van Nederlands beste producers binnen de Nederlandstalige muziek, en hij maakte het nummer “Allemaal Voor Jou”. De “grap” is inmiddels uitgegroeid tot een feestact van formaat. Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90’s Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend. Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun single “Ik Moet Zuipen” zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef & MC Vals. De plaat is in 2018 beloond met de Buma.NL Award Grootste Feesthit en is een onvervalste klassieker geworden. Iedereen wilde graag Partyfriex boeken.

Boekingen van Partyfriex

Niet alleen in Nederland, ook onze zuiderburen zijn fan van deze formatie. In 2019 maakten ze twee platen met Mental Theo & Zany: Naar De Klote en Vakantie! Al deze nummers zijn terug te vinden op hun debuutalbum: Partyfreak. Dit voorjaar presenteren ze de nieuwe single ‘Schele’ met collega Arjon Oostrom samen weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Inmiddels is hun grootste hit “Ik Moet Zuipen” in elke feesttent, kroeg, festival of andere feestgelegenheid te horen. Bij het inzetten van de eerste seconden weet iedereen luidkeels mee te zingen met de ultime partykneiter van de Party Friex!

Direct Partyfriex boeken? Klik hier voor boekingen van Partyfriex

Partyfriex boeken

€2.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Partyfriex

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage2 personenNL / Feest€2595,-

Vergelijkbare artiesten

€2.695,-
€2.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand