Jettie Pallettie boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (tot 00.00 uur)
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Jettie Pallettie boeken is een garantie voor een topfeest! Op 31 december 1970 werd in Vittoria op het Italiaanse schiereiland Sicilië de familie Pallettie verblijd met een wolk van een dochter: Jettie. Jettie was een kleine belhamel, een soort Pietje Bell , maar dan met Noors en Italiaans bloed in haar lijfje. En een bijzonder lief en klein hartje! Na de lagere school ging Jettie naar de middelbare school bij de Zusters van de Capucijnen…. en daar is het eigenlijk allemaal begonnen.

Jettie Pallettie boeken

De ene talentenjacht na de andere werd door Jettie bezocht en overal ging ze er met de beker en het applaus vandoor… Jettie’s niet te overtreffen acteertalent, samengevoegd met haar lieve zanggeluid stonden borg voor vele optredens in het mooie maar oh zo gevaarlijke Sicilië. Het was dan ook een logische stap om met DJ Goldfinger de studio in te duiken en het professioneel aan te gaan pakken. In maart 2008  werd haar eerste single “Ik zit in een cafeetje” uitgebracht. Dat nummer werd binnen no time een KROEGHIT van jewelste en is nog lang niet uitgeraasd ! De boekingen van Jettie Pallettie gingen sky high!

Boekingen van Jettie Pallettie

Hierna volgde de ene hit na de andere zoals ; Hey Knull, Geef mij R 2, Daar word ik vrolijk van, Koekoek en Feest in de Tent. Een album kon uiteraard niet uitblijven en “Tutti Spagghettie”  werd een bonte mix van de leukste feestnummers. Het publiek heeft haar in de armen gesloten en inmiddels dendert haar polonaisetrein door. Jettie Pallettie is zowel in Nederland als België uitgegroeid tot de “Koningin van de Kroegen” en “Orkaan van iedere Feesttent”. Iedereen wil Jettie Pallettie boeken om er een echt feest van te maken.

Spetterend optreden

Kortom op geen feest van enige allure mag Jettie Pallettie ontbreken. Van Maastricht tot Schildwolde bij Groningen, van Oostende tot Anna Paulowna. Voor de boekingen van Jettie Pallettie reist ze kris kras door Nederland en België  en verovert Jettie met haar muziek de harten van het grote publiek. Het publiek wat haar in de armen sluit en waardeert omdat Jettie Pallettie een vakvrouw is die het publiek geeft waarvoor het komt! De vraag naar optredens van Jettie Pallettie neemt inmiddels grootse vormen aan en mevrouw Pallettie vertoont haar kunstje met een spetterend optreden per jaar ongeveer 100 keer !

Direct Jettie Pallettie boeken? Klik hier voor boekingen van Jettie Pallettie

Jettie Pallettie boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jettie Pallettie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (tot 00.00 uur)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€2.475,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand