Jettie Pallettie boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act (tot 00.00 uur)
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Jettie Pallettie boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jettie Pallettie. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op 31 december 1970 werd in Vittoria op het Italiaanse schiereiland Sicilië de familie Pallettie verblijd met een wolk van een dochter: Jettie. Jettie was een kleine belhamel, een soort Pietje Bell . Maar dan met Noors en Italiaans bloed in haar lijfje. En een bijzonder lief en klein hartje! Na de lagere school ging Jettie naar de middelbare school. En bij de Zusters van de Capucijnen…. daar is het eigenlijk allemaal begonnen.

Biografie Jettie Pallettie

De ene talentenjacht na de andere werd door Jettie bezocht. En overal ging ze er met de beker en het applaus vandoor… Jettie’s niet te overtreffen acteertalent, samengevoegd met haar lieve zanggeluid stonden borg voor vele optredens in het mooie maar oh zo gevaarlijke Sicilië. Het was dan ook een logische stap om met DJ Goldfinger de studio in te duiken. En het professioneel aan te gaan pakken. In maart 2008  werd haar eerste single “Ik zit in een cafeetje” uitgebracht. Dat nummer werd binnen no time een KROEGHIT van jewelste en is nog lang niet uitgeraasd ! De boekingen van Jettie Pallettie gingen sky high!

Boekingen van Jettie Pallettie

Hierna volgde de ene hit na de andere zoals ; Hey Knull, Geef mij R 2, Daar word ik vrolijk van, Koekoek en Feest in de Tent. Een album kon uiteraard niet uitblijven en “Tutti Spagghettie”  werd een bonte mix van de leukste feestnummers. Het publiek heeft haar in de armen gesloten en inmiddels dendert haar polonaisetrein door. Jettie Pallettie is zowel in Nederland als België uitgegroeid tot de “Koningin van de Kroegen” en “Orkaan van iedere Feesttent”. Iedereen wil Jettie Pallettie boeken om er een echt feest van te maken.

Spetterend optreden

Kortom op geen feest van enige allure mag Jettie Pallettie ontbreken. Van Maastricht tot Schildwolde bij Groningen, van Oostende tot Anna Paulowna. Voor de boekingen van Jettie Pallettie reist ze kris kras door Nederland en België  en verovert Jettie met haar muziek de harten van het grote publiek. Het publiek wat haar in de armen sluit en waardeert omdat Jettie Pallettie een vakvrouw is die het publiek geeft waarvoor het komt! De vraag naar optredens van Jettie Pallettie neemt inmiddels grootse vormen aan en mevrouw Pallettie vertoont haar kunstje met een spetterend optreden per jaar ongeveer 100 keer .

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jettie Pallettie kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jettie Pallettie wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jettie Pallettie wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jettie Pallettie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jettie Pallettie kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jettie Pallettie boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jettie Pallettie kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jettie Pallettie boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jettie Pallettie

Jettie Pallettie inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jettie Pallettie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (tot 00.00 uur)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand