Jan Biggel boeken

Bekend van o.a. “Ons Moeder Zeej Nog”
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Jan Biggel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jan Biggel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kerstkindje Jan Biggel is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken met de echte klompensound. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met ‘Fleske d’rin Fleske d’r uit’ en natuurlijk ‘Ons Moeder Zeej Nog’. Samen met Arno Sloot maakte hij ‘Ik Wil Alleen Likes’ en ‘We Gaan Op Stap’.

Biografie Jan Biggel

Met zijn kamer vullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van ‘Ons Moeder Zeej Nog’ opgefrist en verscheen de singel met de Alpenzusjes, ‘Superman’. Daarna heeft hij de samenwerking met Special Krew gezocht, waar het nummer ‘Stuiteruh’ uit kwam. Een energiek, uptempo nummer waar de grond van trilt! Voor boekingen van Jan Biggel moet je dus bij ons zijn.

Feestzanger boeken

Voor het WK verscheen de Oranje single. Jan Biggel schreef voor carnaval 2023 de plaat, Als Bij Ons D’n Haon Weer Kraait. En de recente single ‘Ik War Op Blauw Gestart’ is inmiddels ook een niet te missen meezinger op menig feest. Dus wat let jou om Jan Biggel te boeken? Jan Biggel kun je verder kennen van o.a. de Klompensound. Of van bijzondere optredens op o.a. Festyland, Wish Outdoor en jouw kroeg op de hoek. En natuurlijk van hits als ‘Ons Moeder Zeej Nog’, ‘Doe Da Nou Nie’of ‘Ik War Op Blauw Gestart

Boekingen van Jan Biggel

Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. En met die humor is zijn grote succes inmiddels als een olievlek verspreid. Niet alleen meer in Brabant, maar intussen loopt heel Nederland de polonaise op de hits van Jan Biggel. Succes bij het boeken van Jan Biggel is altijd verzekerd. Wij durven intussen dus wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jan Biggel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jan Biggel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jan Biggel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jan Biggel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jan Biggel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jan Biggel boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jan Biggel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jan Biggel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jan Biggel

Jan Biggel inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jan Biggel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€1.795,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand