Zany boeken

Definitie van een hardstyle legende
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  1 x 60 óf 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Hardstyle / Freestyle

Wil jij Zany boeken voor jouw party of event? Raoul van Grinsven, ook wel bekend als Zany, is de definitie van een Hardstyle-legende. Een van de oorspronkelijke pioniers van de stijl, en lid van de Donkey Rollers. En een altijd aanwezige kracht die het genre door evolutionaire trajecten duwt. Zany stond aan het begin en gaat nergens heen. Zany heeft nauwelijks introductie nodig. Deze hardstyle pionier staat al meer dan tien jaar aan de top. Zany’s kenmerkende stijl van rauwe melodische hardstyle heeft hem optredens over de hele wereld opgeleverd. Waardoor hij overal ter wereld zijn ‘Fusion of sound’ heeft kunnen laten horen.

Zany boeken

Als frontman van Fusion is zijn catalogus van hits even uitgebreid als indrukwekkend. Klassiekers als ‘Nothing Else Matters’, ‘Pure’ en ‘Widowmaker’ worden aangevuld met moderne hits, zoals ‘Execute’ en  ‘Free For All’ met Ruthless. Verder heeft Zany twee studioalbums op zijn naam staan in het genre dat ‘The Fusion of Sound’ definieert, en het meer recente ‘Planet Zany’. Al meer dan een decennium staat Zany aan de top van de scene – hij treed meerdere keren op elk groot Nederlands festival en op een groot aantal grote internationale evenementen. Waarom? Heel eenvoudig, een Zany-optreden zorgt gegarandeerd voor een feestje. Een combinatie van energie op het podium, en een echte DJ. Voor progressie en een stijlvolle mixstijl zijn altijd de basis geweest van zijn uitvoerend succes en er is in de loop der jaren weinig veranderd.

Bekende DJ boeken

Tegenwoordig is Zany nog steeds druk in de studio om de volgende Fusion-hit te maken en blijft week in week uit optreden in heel Nederland en daarbuiten. Hij probeert nu zijn liefde voor hardstyle op een meer uitgebreide manier te delen. Dat wil zeggen, met een freestyle-sound. Hardstyle gaat en zal altijd om het feest draaien. Het heeft het vermogen om te prikkelen, euforie op te roepen en bassfaces bij elke toeschouwer te geven. Door het genre met een freestyle-sound te benaderen, kan Zany het genre opnieuw ontwikkelen! Hardstyle draait om plezier maken. Er is geen betere man voor deze verandering dan Zany.

Boekingen van Zany

Direct Zany boeken? Klik hier voor boekingen van Zany

Zany boeken

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zany

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 óf 1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHardstyle / Freestyle€2250,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand