Zany boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  1 x 60 óf 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Hardstyle / Freestyle

Wil jij Zany boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zany. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Raoul van Grinsven, ook wel bekend als Zany, is de definitie van een Hardstyle-legende. Een van de oorspronkelijke pioniers van de stijl, en lid van de Donkey Rollers. En een altijd aanwezige kracht die het genre door evolutionaire trajecten duwt. Zany stond aan het begin en gaat nergens heen. Zany heeft nauwelijks introductie nodig. Deze hardstyle pionier staat al meer dan tien jaar aan de top. Zany’s kenmerkende stijl van rauwe melodische hardstyle heeft hem optredens over de hele wereld opgeleverd. Waardoor hij overal ter wereld zijn ‘Fusion of sound’ heeft kunnen laten horen.

Biografie Zany

Als frontman van Fusion is zijn catalogus van hits even uitgebreid als indrukwekkend. Klassiekers als ‘Nothing Else Matters’, ‘Pure’ en ‘Widowmaker’ worden aangevuld met moderne hits, zoals ‘Execute’ en  ‘Free For All’ met Ruthless. Verder heeft Zany twee studioalbums op zijn naam staan in het genre dat ‘The Fusion of Sound’ definieert, en het meer recente ‘Planet Zany’. Al meer dan een decennium staat Zany aan de top van de scene – hij treed meerdere keren op elk groot Nederlands festival en op een groot aantal grote internationale evenementen. Waarom? Heel eenvoudig, een Zany-optreden zorgt gegarandeerd voor een feestje. Een combinatie van energie op het podium, en een echte DJ. Voor progressie en een stijlvolle mixstijl zijn altijd de basis geweest van zijn uitvoerend succes en er is in de loop der jaren weinig veranderd.

Bekende DJ boeken

Tegenwoordig is Zany nog steeds druk in de studio om de volgende Fusion-hit te maken en blijft week in week uit optreden in heel Nederland en daarbuiten. Hij probeert nu zijn liefde voor hardstyle op een meer uitgebreide manier te delen. Dat wil zeggen, met een freestyle-sound. Hardstyle gaat en zal altijd om het feest draaien. Het heeft het vermogen om te prikkelen, euforie op te roepen en bassfaces bij elke toeschouwer te geven. Door het genre met een freestyle-sound te benaderen, kan Zany het genre opnieuw ontwikkelen! Hardstyle draait om plezier maken. Er is geen betere man voor deze verandering dan Zany.

Boekingen van Zany

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zany kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zany wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zany wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zany online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zany kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zany boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zany kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zany boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zany

Zany inhuren

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zany

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 óf 1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHardstyle / Freestyle€2250,-
Bekende DJ (classic set)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHardstyle / Freestyle€2500,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€2.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand