New Timeless boeken

Ook te boeken als Christmas With New Timeless
€2.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul / Disco

Wil jij New Timeless boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van New Timeless. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dé must-have voor iedere geslaagde party; New Timeless! De heren van New Timeless tillen elk feest moeiteloos naar muzikale, sfeervolle hoogte. Zij brengen een mix van heerlijke 70’s & 80’s en only the best of Motown.

Biografie New Timeless

New Timeless bestaat uit Eric Jacott en Marcel Bogarde, voorheen de stuwende krachten achter de succesvolle groep Timeless. Die de hit “Where is The Love We Used To Know” op zijn naam heeft staan. Met hun talenten, kwaliteit en enthousiasme weten zij keer op keer de zaal voor zich te winnen.

Artiesten boeken

De herkenbare muziek, juiste performance en dynamische uitvoering zorgen ervoor dat er een schitterende show op het podium staat. Als New Timeless het podium heeft betreden, worden de gasten meegevoerd in een sneltrein van swingende nummers die het publiek laaiend enthousiast zullen maken.

Boekingen van New Timeless

De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt New Timeless geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en velerlei gelegenheden. Van Chique gala’s, bedrijfsfeesten tot upper-class bruiloften.Het motto van New Timeless: “Let the boogie set you free”! Speciaal voor kerstgala’s, kerstdiners en kerstgala’s kan New Timeless ook optreden als Christmas With New Timeless. Deze absolute top-act van internationale allure is het gegarandeerde hoogtepunt van ieder feest. De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt New Timeless geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en velerlei gelegenheden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig New Timeless kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je New Timeless wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van New Timeless wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij New Timeless online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van New Timeless kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

New Timeless boeken

Ben jij benieuwd hoe je New Timeless kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct New Timeless boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van New Timeless

New Timeless inhuren

€2.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van New Timeless

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenSoul / Disco€2595,-

Vergelijkbare artiesten

€2.300,-
€2.850,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand