Bonte Carlo boeken

Bekend van diverse Party remixen!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Party Dance Music

Wil jij Bonte Carlo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bonte Carlo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een unieke verschijning die door een combinatie van 2 van Nederlands grootste muziekstromingen, een eigenzinnige sound heeft weten te creëren.

Biografie Bonte Carlo

Het ‘Bonte Carlo Sausje’ werd al snel een begrip, nadat hij een aantal bekroonde partyhits wist om te bouwen naar het door hem gelanceerde genre ‘PDM’ (party dance music).

DJ boeken

Na een aantal remixen werd het dan ook al snel tijd voor eigen tracks, uniek in zijn soort met een bont randje.

Boekingen van Bonte Carlo

Door zijn combinatie van de sounds van de in privé-jet vliegende dj’s en een vleugje feest, gaat het van bont naar iets te bont in 60 minuten!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bonte Carlo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bonte Carlo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bonte Carlo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bonte Carlo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bonte Carlo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bonte Carlo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bonte Carlo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bonte Carlo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bonte Carlo

Bonte Carlo inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bonte Carlo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonParty Dance Music€995,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€795,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand