Baggi Begovic boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Adjin Begovic is als DJ Baggi Begovic een prominent begrip in de (inter)nationale dancescene en zit ook anno 2009 niet stil. Inmiddels prijken er tientallen producties en overweldigende samenwerkingen op zijn naam, waarover het laatste woord nog lang niet gerept is!

Baggi Begovic boeken

Begonnen als resident bij de Rotterdamse Barocca, heeft Baggi Begovic al snel zijn stempel weten te drukken op de evenementenbranche als een artiest waarbij alles om muziek draait. Geinspireerd door artiesten om hem heen, zoals Erick E, Miss Monica en Deep Dish, is Baggi Begovic nog steeds op veelzijdige events te bewonderen (zoals Global Gathering, Creamfields,Hed Kandi,Rockit,Addicted, Stealth, Ministry of Sound, Mysteryland, Sneakerz en ADE). Niet alleen in Nederland is Baggi een graag geziene gast, dit jaar werd hij o.a. Griekenland, Turkije, Kroatie, Engeland en Spanje met open armen ontvangen door zijn pure sound dat smaakt naar meer! Baggi Begovic weet zijn passie voor muziek te vertalen in een toonaangevende draaistijl, welke het beste te omschrijven is als 'verrassend'. Zijn groovy, funky clubsound wordt gecombineerd met een vleugje tribaltrommels, heerlijke vocalen en ook de wat stevigere progressive techhouse sound ontbreekt er niet aan. Volledig toegewijd aan zijn artiestschap, mixt Baggi Begovic zijn varierende stijlen feilloos tot een spraakmakend geheel. Vele labels prijzen zich rijk met Baggi's producties, waaronder de track met Funkerman “Good God” en de remix voor Donna Summer “I'm A Fire” al door velen met groots enthousiasme is ontvangen. Ook de succesvolle “Big Difference” en de remix van Audiostar ft. Amanda Wilson (“Break It Off”) zijn met groot applaus door Spinning Records binnengehaald.

Boekingen van Baggi Begovic

Baggi Begovic weet van geen stoppen en duikt dag en nacht de studio in om de laatste hand te leggen aan kersverse producties en remixes. Enkele grootse samenwerkingen staan op de recente planning, waaronder die met de Groovenatics waarmee Baggi de track “Message” getekend heeft bij het legendarische label Nervous Records (USA), welke eerder al artiesten tekende zoals Todd Terry, Robbie Rivera, Roger Sanchez,Kim English en Armand van Helden.

Direct Baggi Begovic huren? Klik hier voor boekingen van Baggi Begovic

Baggi Begovic boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Baggi Begovic

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag