Baggi Begovic boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Baggi Begovic boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Baggi Begovic. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Adjin Begovic is als DJ Baggi Begovic een prominent begrip in de (inter)nationale dancescene en zit ook anno 2009 niet stil. Inmiddels prijken er tientallen producties en overweldigende samenwerkingen op zijn naam, waarover het laatste woord nog lang niet gerept is!

Baggi Begovic boeken

Begonnen als resident bij de Rotterdamse Barocca, heeft Baggi Begovic al snel zijn stempel weten te drukken op de evenementenbranche als een artiest waarbij alles om muziek draait. Geinspireerd door artiesten om hem heen, zoals Erick E, Miss Monica en Deep Dish, is Baggi Begovic nog steeds op veelzijdige events te bewonderen (zoals Global Gathering, Creamfields,Hed Kandi,Rockit,Addicted, Stealth, Ministry of Sound, Mysteryland, Sneakerz en ADE). Niet alleen in Nederland is Baggi een graag geziene gast, dit jaar werd hij o.a. Griekenland, Turkije, Kroatie, Engeland en Spanje met open armen ontvangen door zijn pure sound dat smaakt naar meer! Baggi Begovic weet zijn passie voor muziek te vertalen in een toonaangevende draaistijl, welke het beste te omschrijven is als 'verrassend'. Zijn groovy, funky clubsound wordt gecombineerd met een vleugje tribaltrommels, heerlijke vocalen en ook de wat stevigere progressive techhouse sound ontbreekt er niet aan. Volledig toegewijd aan zijn artiestschap, mixt Baggi Begovic zijn varierende stijlen feilloos tot een spraakmakend geheel. Vele labels prijzen zich rijk met Baggi's producties, waaronder de track met Funkerman “Good God” en de remix voor Donna Summer “I'm A Fire” al door velen met groots enthousiasme is ontvangen. Ook de succesvolle “Big Difference” en de remix van Audiostar ft. Amanda Wilson (“Break It Off”) zijn met groot applaus door Spinning Records binnengehaald.

Boekingen van Baggi Begovic

Baggi Begovic weet van geen stoppen en duikt dag en nacht de studio in om de laatste hand te leggen aan kersverse producties en remixes. Enkele grootse samenwerkingen staan op de recente planning, waaronder die met de Groovenatics waarmee Baggi de track “Message” getekend heeft bij het legendarische label Nervous Records (USA), welke eerder al artiesten tekende zoals Todd Terry, Robbie Rivera, Roger Sanchez,Kim English en Armand van Helden.

Direct Baggi Begovic huren? Klik hier voor boekingen van Baggi Begovic

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Baggi Begovic kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Baggi Begovic wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Baggi Begovic wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Baggi Begovic online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Baggi Begovic kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Baggi Begovic boeken

Ben jij benieuwd hoe je Baggi Begovic kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Baggi Begovic boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Baggi Begovic

Baggi Begovic boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Baggi Begovic

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand