Amir Charles boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende VIP DJ
 • Genre
  Allround / Dance

Wil jij Amir Charles boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Amir Charles. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Misschien ken je Amir Charles als het gezicht van de TMF SUPERCHART, de enige chartshow ooit op de Nederlandse televisie, waar elk weekend de meest gedownloade plaatjes op een rij werden gezet. Daarnaast zou je hem kunnen kennen van zijn TMF SUPERCHART ON TOUR waarmee hij ongetwijfeld een club bij jou in de buurt rockte.

Amir Charles boeken

Eigenlijk begon het allemaal al toen hij als klein kind al gek was van muziek en in zijn tienerjaren begon met draaien. Terwijl zijn DJ-carrière gestaag doorgroeide, werd Amir Charles als klap op de vuurpijl gevraagd om te werken als muzieksamensteller voor TMF en later ook nog als presentator van de TMF Superchart! Na zijn carrière als VJ heeft Amir zijn kans gegrepen om zich te focussen op een grote droom van hem, namelijk; dikke vette hits maken! Die droom wordt binnenkort werkelijkheid want op 31 mei ziet zijn eerste officiële single release ‘Pandemonium’ het levenslicht. En om deze zomerse single + video nog een extra boost mee te geven, zal Amir ook vanaf nu in de clubs te zien zijn met zijn ‘Amir Charles Pandemonium Promo Tour’. Uiteraard staan er voor het komende jaar nog veel meer releases in de planning.

Boekingen van Amir Charles

Zijn energieke en afwisselende DJ-sets waren de afgelopen jaren natuurlijk al te horen in clubs van Terschelling tot aan Reusel, maar natuurlijk ook aan de buitenlandse stranden van Chersonissos tot aan Albufeira. Kortom, voor een goed feestje moet je Amir Charles hebben!

Direct Amir Charles huren? Klik hier voor boekingen van Amir Charles

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Amir Charles kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Amir Charles wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Amir Charles wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Amir Charles online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Amir Charles kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Amir Charles boeken

Ben jij benieuwd hoe je Amir Charles kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Amir Charles boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Amir Charles

Amir Charles boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Amir Charles

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende VIP DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonAllround / Dance€795,-

Vergelijkbare artiesten

€800,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand