Amir Charles boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende VIP DJ
 • Genre
  Allround / Dance

Misschien ken je Amir Charles als het gezicht van de TMF SUPERCHART, de enige chartshow ooit op de Nederlandse televisie, waar elk weekend de meest gedownloade plaatjes op een rij werden gezet. Daarnaast zou je hem kunnen kennen van zijn TMF SUPERCHART ON TOUR waarmee hij ongetwijfeld een club bij jou in de buurt rockte.

Amir Charles boeken

Eigenlijk begon het allemaal al toen hij als klein kind al gek was van muziek en in zijn tienerjaren begon met draaien. Terwijl zijn DJ-carrière gestaag doorgroeide, werd Amir Charles als klap op de vuurpijl gevraagd om te werken als muzieksamensteller voor TMF en later ook nog als presentator van de TMF Superchart! Na zijn carrière als VJ heeft Amir zijn kans gegrepen om zich te focussen op een grote droom van hem, namelijk; dikke vette hits maken! Die droom wordt binnenkort werkelijkheid want op 31 mei ziet zijn eerste officiële single release ‘Pandemonium’ het levenslicht. En om deze zomerse single + video nog een extra boost mee te geven, zal Amir ook vanaf nu in de clubs te zien zijn met zijn ‘Amir Charles Pandemonium Promo Tour’. Uiteraard staan er voor het komende jaar nog veel meer releases in de planning.

Boekingen van Amir Charles

Zijn energieke en afwisselende DJ-sets waren de afgelopen jaren natuurlijk al te horen in clubs van Terschelling tot aan Reusel, maar natuurlijk ook aan de buitenlandse stranden van Chersonissos tot aan Albufeira. Kortom, voor een goed feestje moet je Amir Charles hebben!

Direct Amir Charles huren? Klik hier voor boekingen van Amir Charles

Amir Charles boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Amir Charles

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende VIP DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonAllround / Dance€795,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€845,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand