Maikel ten Voorde boeken

€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Maikel ten Voorde boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Maikel ten Voorde. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Maikel ten Voorde

Maikel ten Voorde (Geboren op 7 Augustus 1989 in Enschede) was vanaf jongs af aan altijd al bezig met muziek. Ik 2007 bracht hij zijn eerste single uit en in 2011 ontving hij zijn eerste platina plaat voor de verkoop van meer dan 30.000 singles.

Winnaar Beat-It SBS6

In de jaren die daarop volgde bracht hij diverse singles uit en won hij het programma Beat-it op SBS6. Maikel heeft inmiddels in vele voorprogramma’s mogen staan met artiesten als: Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Lee Towers, Jannes, Jan Smit, Tino Martin en vele anderen.

Boekingen van Maikel ten Voorde

Een opvallende wending in 2023 met de release van ‘Amsterdammertje’, een feesthit die het erg goed doet in de kroegen en feesttenten. In 2024 blijft Maikel ten Voorde de trend voortzetten met de release van nieuwe single, zoals ‘Nooit Meer Voorbij‘. Buiten de schijnwerpers van het podium is Maikel sinds 2021 gelukkig getrouwd met Larissa, met wie hij drie gezonde dochters heeft.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Maikel ten Voorde kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Maikel ten Voorde wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Maikel ten Voorde wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Maikel ten Voorde online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Maikel ten Voorde kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Maikel ten Voorde boeken

Ben jij benieuwd hoe je Maikel ten Voorde kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Maikel ten Voorde boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Maikel ten Voorde

Maikel ten Voorde inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Maikel ten Voorde

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand