Julia van Helvoirt boeken

Winnares “Idols 2017”
€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Volks

Wil jij Julia van Helvoirt boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Julia van Helvoirt. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

“Proost, nog een toost, op ieder klein moment waarvoor we dankbaar zijn”. Naast het levensmotto van zangeres Julia van Helvoirt, is dit ook het refrein van haar hit Proost, een knaller die bij elk optreden steevast eindigt in meezingende gasten en soms zelfs een polonaise…

Biografie Julia van Helvoirt

De 24-jarige Julia van Helvoirt is vooral bekend als winnares van Idols 2017 én van haar deelname aan het SBS6-programma House of Talent.

Duet met Frans Duijts

Daar nam ze samen met niemand minder dan Frans Duijts de single op “Jij bent de Dans” en heeft ze aan het grote publiek laten zien een doorzetter te zijn, maar vooral een volkszangeres in hart en nieren.

Boekingen van Julia van Helvoirt

Julia’s grote droom is om met haar eigen repertoire ieder podium in Nederland te veroveren. Maar wees niet bang, ook de grootste Nederlandse hits van weleer komen voorbij. Eén ding is zeker; als je Julia boekt kun je rekenen op een groot feest en dolblije bezoekers, die met schorre kelen nog lang nagenietend terugkijken op een geweldig event!!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Julia van Helvoirt kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Julia van Helvoirt wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Julia van Helvoirt wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Julia van Helvoirt online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Julia van Helvoirt kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Julia van Helvoirt boeken

Ben jij benieuwd hoe je Julia van Helvoirt kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Julia van Helvoirt boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Julia van Helvoirt

Julia van Helvoirt inhuren

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Julia van Helvoirt

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Volks€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.250,-
€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand