Lee Towers boeken

Gage is exclusief VERPLICHTE volgspot!
€7.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €7000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Lee Towers boeken voor een optreden op jouw feest of event? Lee Towers weet als geen ander hoe een goede show in elkaar zit. Van uw evenement maakt hij met al zijn kennis, ervaring en muzikaliteit een daverend succes. Kent u die show van Willem Duys nog? In het programma ‘Voor de vuist weg’ gaf Willem Duys regelmatig talentvolle zangers de kans om hun zangkwaliteiten ten gehore te brengen. Zo was het in 1975 de eer aan Lee Towers. Die toen nog werd aangekondigd als Leen Huijzer, de zingende kraanmachinist.

Lee Towers boeken

De zendtijd bij Willem Duys stelt Lee Towers in de gelegenheid om van zingen zijn beroep te maken. Een aantal jaren is hij vooral te horen in nachtclubs. Maar Lee Towers heeft meer in zijn mars en werkt er hard voor om zijn doelen te bereiken. Omslagpunt is een optreden in 1980 in de Rotterdamse Doelen. De zaal is tot de nok toe gevuld met enthousiaste fans en Lee Towers zet een daverende show neer. De show krijgt goede recensies en een jaar later staat Lee Towers in het Amsterdamse Carré. Door de goede verhalen over Rotterdam is Carré in een mum van tijd uitverkocht.

Theatertour

Met de positieve ervaringen van Rotterdam en Amsterdam in zijn rugzak besluit Lee Towers een nieuwe uitdaging aan te gaan. ‘Lee Towers in Concert’. Een theatertour langs 30 theaters in Nederland en België. Door de samenwerking met een orkest, achtergrond zangers en balletdansers wordt het een spetterende en zeer indrukwekkende show. De optredens leveren hem diverse prijzen op. Het sterkt de gedachte om het jaar erop met de show ‘An evening with Lee Towers’ het land door te trekken.

Boekingen van Lee Towers

Had Lee Towers hiermee zijn top bereikt? Nee, is het overduidelijke antwoord. Het kon nog groter, mooier en beter. Door het orkest uit te breiden tot 70 man en de absolute top op het gebied van licht en geluid te contracteren, wist Lee Towers boven zichzelf uit te stijgen. ‘Gala of the year’ was als evenement zo succesvol dat Lee Towers besloot jaarlijks naar Ahoy terug te keren met een fenomenaal Gala of the year.

Show in Ahoy

Tegen alle verwachtingen in keerde Lee Towers nog een laatste maal terug naar Ahoy. Ter gelegenheid van zijn 35 jarig artiestenbestaan trakteerde hij zijn publiek op de spetterende show ‘One night Only’. Het Metropole orkest en zijn vaste achtergrond koor waren wederom van de partij. Anita Meijer en LA The Voices verzorgden gastoptredens. Lee Towers heeft in zijn lange loopbaan bewezen een grootse show neer te kunnen zetten. Wilt u graag dat hij bij u een show neerzet? U kunt bij ons Lee Towers boeken voor uw evenement.

Direct Lee Towers boeken? Klik hier voor boekingen van Lee Towers

Lee Towers boeken

€7.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lee Towers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllround€7000,-

Vergelijkbare artiesten

€8.995,-
€9.950,-
€5.275,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand