Puck boeken

Opkomende zangeres
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Puck boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Puck. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Puck is een Nederlandstalige zangeres. Al sinds ze zicht kan herinneren schrijft en zingt ze haar teksten zelf. Sinds een paar jaar werkt ze samen met haar vriend en producer Thomas Schenk.

Biografie Puck

De muziek die ze maakt is voor haar een grote steun geweest in het helen van de dingen die ze heeft meegemaakt. Ze hoopt met haar muziek mensen te kunnen helpen zoals het haar geholpen heeft.

Muziek varieert

Haar muziek varieert. Het ene moment kan je losgaan op een dansbare house tune, en het andere moment neemt ze je mee in haar verleden, naar verhalen waar je ongetwijfeld jezelf in kan herkennen. Haar eerste album ‘Hoe Het Is’ kwam uit in 2021. Hierin deelt ze haar ervaringen deel over huiselijk geweld, de scheiding van haar ouders, paniekaanvallen en relatiebreuken. Dit album kreeg een vervolg in 2022 met de EP ‘Dansen In De Regen’.

Boekingen van Puck

In 2023 gaf ze haar eerste eigen show in Paradiso Tolhuistuin, deze fantastische show werd bekroond met een uitnodiging om het voorprogramma te spelen tijdens de clubtour van Nielson. Wellicht komt er binnenkort nog meer nieuws omtrent een show naar buiten. Het doel van iedere show van Puck? Een moment waarop je het publiek zowel kan dansen als beleven.

Direct Puck boeken? Klik hier voor boekingen van Puck

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Puck kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Puck wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Puck wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Puck online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Puck kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Puck boeken

Ben jij benieuwd hoe je Puck kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Puck boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Puck

Puck inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Puck

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand