Rolf Sanchez boeken

Prijscategorie: boven € 15.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act (besloten)
 • Genre
  Latin

Wil jij Rolf Sanchez boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rolf Sanchez. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Nederlands-Dominicaanse Rolf Sanchez is zowel bekende zanger als liedjesschrijver met een buitengewone ambitie voor zijn muzikale carrière. Met drie nummers op de nummer 1 positie in de US Billboard charts “Tropical Songs”, was hij vastbesloten om zichzelf verder te vestigen als een wereldwijd succesvolle Pop- artiest. Rolf Sanchez is inmiddels niet meer weg te denken bij de Nederlandse radio- en televisiestations. Op social media kreeg hij bekendheid door het dansje op zijn zomerse nummer 1-hit ‘Más Más Más’. En nog steeds scoort Rolf Sanchez de ene na de andere hit.

Biografie Rolf Sanchez

Tijdens zijn optredens brengt Rolf Sanchez altijd veel energie met zich mee. Hij blaast het publiek omver met zijn vocale kunsten en laat iedereen dansen als echte latino’s en latina’s. Zoals hij zelf graag zegt is ieder optreden ‘een rollercoaster vol emotie’. Voor boekingen van Rolf Sanchez moet je uiteraard bij ons zijn.

Doorbraak met tv-programma “Beste Zangers”

Rolf Sanchez werd in 2019 in Nederland geliefd onder een breed publiek door zijn deelname aan ‘De Beste Zangers van Nederland’, met o.a. ook Samantha Steenwijk, Ruben Annink en Emma Heesters. Daarna scoorde hij de ene na de andere hit. Zijn duet ‘Pa Olvidarte’, leverde meer dan 50 miljoen streams, een #2 notering in de top 40 en dubbel platina op. In 2020 scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit in verschillende hitlijsten met ‘Más Más Más’. In 2021 kreeg hij een gouden plaat voor ‘Ven Ven’ en werd hij onderdeel van de succesvolle gelegenheidsformatie ‘The Streamers’. Een optreden van Rolf Sanchez boeken is dus een garantie voor topkwaliteit en succes.

Boekingen van Rolf Sanchez

In 2019 maakt Rolf zijn acteerdebuut in de film ‘Verliefd op Cuba’. In de film van Johan Nijenhuis speelt Rolf een liefdeskoppel met Abby Hoes. Deze film is genomineerd voor een Gouden Kalf publieksprijs. Klik op Nu boeken als je Rolf Sanchez wilt gaan boeken. In 2022 bracht Rolf Sanchez een bezoek aan verschillende theaters met ‘Mi Aventura’ en verscheen zijn debuutalbum ‘Mi Viaje’, een reis door zijn persoonlijke verhaal. Hij verrast nog steeds zijn publiek tijdens zijn swingende optredens in het binnen- en buitenland. Hij deed ook mee met The Streamers, een populair streaming concept in Coronatijd, waarnaar miljoenen mensen hebben gekeken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rolf Sanchez kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rolf Sanchez wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rolf Sanchez wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rolf Sanchez online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rolf Sanchez kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rolf Sanchez boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rolf Sanchez kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rolf Sanchez boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rolf Sanchez

Rolf Sanchez inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rolf Sanchez

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (besloten)op aanvraagexclusief, betreft inprikgage2 personenLatinOp aanvraag
Live bandshow (openbaar)1 x 45-50 minutenexclusief geluid en techniek5 personenLatinOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand