Rolf Sanchez boeken

Prijscategorie: tussen € 12.500,- en € 17.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act (besloten)
 • Genre
  Latin

Rolf Sanchez boeken doe je natuurlijk bij BekendeArtiestBoeken.nl. Rolf Sanchez staat ook bekend als “The Dutch King of Latin”. Na het tekenen bij één van ‘s werelds grootste platen labels, Sony, volgde een reeks mega hits. Deze begon met de plaat ‘Por Si No Te Vuelvo A Ver’. Het nummer bereikte een nummer 1(!) positie op de Amerikaanse Billboard Top 100 Latin American lijst. Dat deed het aantal boekingen van Rolf Sanchez toenemen. Wat er weer voor zorgde dat Rolf zijn podiumervaring kon blijven perfectioneren. Maar het bleef niet bij deze hit.

Rolf Sanchez boeken

Het nummer ‘Que Se Siente’ scoorde in Amerika wederom een nummer 1 plek in de hitlijsten. Maar ook het nummer ‘Vas Estender’ dat in januari 2017 uitkwam stond maar liefst 12 weken in de Billboard charts. Het zorgde ervoor dat hij in de studio belandde met de ster-producers uit de Latin scene die onder andere hits van Pitbull, Marc Anthony en Prince Royce produceerde. Inmiddels wordt hij ook wel de King of Dutch Latin genoemd, waardoor mensen Rolf Sanchez ook willen boeken voor latin events.

Boekingen van Rolf Sanchez

In 2019 maakt Rolf zijn acteerdebuut in de film ‘Verliefd op Cuba’. In de film van Johan Nijenhuis speelt Rolf een liefdeskoppel met Abby Hoes. Deze film is genomineerd voor een Gouden Kalf publieksprijs. Klik op Nu boeken als je Rolf Sanchez wilt gaan boeken.

Doorbraak met tv-programma “Beste Zangers”

Rolf’s echte grote doorbraak in Nederland kwam met  het populaire televisieprogramma ‘Beste Zangers’, met o.a. ook Samantha Steenwijk, Ruben Annink en Emma Heesters. Dat resulteerde in 2020 ook in een hit met laatstgenoemde met de de single “Pa Olvidarte”, waarmee ze wekenlang in de hoogste regionen van alle Nederlandse hitlijsten vertoefden. Daarna scoorde Rolf nog dikke vette hits met nummers als “Más, Más, Más” en “Ven Ven“.  Hij deed ook mee met The Streamers, een populair streaming concept in Coronatijd, waarnaar miljoenen mensen hebben gekeken.

Direct Rolf Sanchez boeken? Klik hier voor boekingen van Rolf Sanchez

Rolf Sanchez boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rolf Sanchez

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (besloten)op aanvraagexclusief, betreft inprikgage2 personenLatinOp aanvraag
Live bandshow (openbaar)1 x 45-50 minutenexclusief geluid en techniek5 personenLatinOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand