Chicco boeken

Bekend van SBS ‘De Hollandse Nieuwe”
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Chicco boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Chicco. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Chicco

Geboren op 4 december 2001 in het bruisende Den Haag, heeft Chicco van de Luijtgaarden zich snel ontpopt tot een veelbelovende artiest. Chicco maakte zijn doorbraak in juni 2022 tijdens het spraakmakende televisieprogramma “De Hollandse Nieuwe” op SBS6, waar hij iedereen versteld deed staan met zijn onvergetelijke versie van het nummer “Adio Amore”.

WK-nummer

Naast deze gedenkwaardige start, verwierf Chicco grote bekendheid met het aanstekelijke WK-nummer “Veeg Ze Van Het Matje”. Toch is het niet alleen zijn muziek die opvalt. Zijn unieke stijl, gekenmerkt door de iconische “Haagse Mat”, is net zo kenmerkend voor zijn persoonlijkheid als voor zijn muziek. Deze look, die hij met trots draagt, symboliseert niet alleen zijn eigenheid, maar weerspiegelt ook zijn band met de Haagse cultuur.

Boekingen van Chicco

Ondanks zijn jonge leeftijd kan Chicco al terugkijken op een indrukwekkende start van zijn muzikale carrière. Chicco van de Luijtgaarden is zonder twijfel een naam om nauwlettend in de gaten te houden!

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Chicco kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Chicco wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Chicco wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Chicco online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Chicco kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Chicco boeken

Ben jij benieuwd hoe je Chicco kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Chicco boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Chicco

Chicco inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chicco

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand