Rene Le Blanc boeken

Bekend van “Ik Geloof In Mij” 2020
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief A- of monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Engelstalig

Rene Le Blanc boeken doe je natuurlijk bij BekendeArtiestboeken.nl. Sinds zijn verschijning in “Ik Geloof In Mij” is Rene een nieuwe ster in Nederland! Rene Le Blanc is sinds zijn 18e jaar al actief binnen de muziekwereld. Met zijn look en warme stemgeluid kwam al snel de vergelijking met Engelbert Humperdinck. Nu hij al meer dan 25 jaar in het vak zit, weet Rene als geen ander hoe hij zich moet profileren op alle soorten feesten. Ambiance, sfeer, romantiek en temperament. De sympathieke zanger is altijd begaan met zijn publiek en weet deze naar behoren te waarderen.

Rene Le Blanc boeken

De combinatie stem performance en uitstraling maken dat Rene le Blanc een zeer graag geziene artiest is. Rene is dan ook zeer geliefd bij zijn fans en publiek. De zanger is niet meer weg te denken op de bühne van de ‘pasar malams’. Vanaf 2016 is Rene ook hier een graag geziene artiest, en weet hij het publiek met zijn muzikale klanken elke keer weer te verrassen! Met grote regelmaat is hij te zien op de televisie en te horen op de radio. Door het weekblad Panorama werd hij zelfs verkozen tot “Man Van Het Jaar 2020“.

Boekingen van Rene Le Blanc

Als Rene le Blanc het podium betreedt gebeurt er iets op de bühne. Rene beweegt zich tussen de muziekstijlen van Tom Jones, John Rowles en natuurlijk Engelbert Humperdinck, om de aanwezigen het moment van hun leven te bezorgen. The Crooner zoals hij in de wandelgangen wordt genoemd staat ook in 2021 weer op de bühne in o.a. België, Duitsland en Nederland. Intussen heeft Rene er, samen met zijn kompanen uit het tv-programma, ook al een Ziggo Dome Concert op zitten.

Wekelijks op TV in “Ik Geloof In Mij”

In 2020 en in 2021 neemt Rene deel aan het tv reality programma op RTL4, “Ik Geloof In Mij”. Een tv-programma met collega zangers als Dave van Well, Dario, Johan Kettenburg, Rutger van Barneveld en Wally McKey.

Direct Rene Le Blanc boeken? Klik hier voor boekingen van Rene Le Blanc

Rene Le Blanc boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rene Le Blanc

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief A- of monitorset1 persoonNederlandstalig / Engelstalig€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.750,-
€3.250,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand