Rene Le Blanc boeken

Bekend van “Ik Geloof In Mij” 2020
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief A- of monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Engelstalig

Wil jij Rene Le Blanc boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rene Le Blanc. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sinds zijn verschijning in “Ik Geloof In Mij” is Rene een nieuwe ster in Nederland! Rene Le Blanc is sinds zijn 18e jaar al actief binnen de muziekwereld. Met zijn look en warme stemgeluid kwam al snel de vergelijking met Engelbert Humperdinck. Nu hij al meer dan 25 jaar in het vak zit, weet Rene als geen ander hoe hij zich moet profileren op alle soorten feesten. Ambiance, sfeer, romantiek en temperament. De sympathieke zanger is altijd begaan met zijn publiek en weet deze naar behoren te waarderen.

Biografie Rene Le Blanc

De combinatie stem performance en uitstraling maken dat Rene le Blanc een zeer graag geziene artiest is. Rene is dan ook zeer geliefd bij zijn fans en publiek. De zanger is niet meer weg te denken op de bühne van de ‘pasar malams’. Vanaf 2016 is Rene ook hier een graag geziene artiest, en weet hij het publiek met zijn muzikale klanken elke keer weer te verrassen! Met grote regelmaat is hij te zien op de televisie en te horen op de radio. Door het weekblad Panorama werd hij zelfs verkozen tot “Man Van Het Jaar 2020“.

Boekingen van Rene Le Blanc

Als Rene le Blanc het podium betreedt gebeurt er iets op de bühne. Rene beweegt zich tussen de muziekstijlen van Tom Jones, John Rowles en natuurlijk Engelbert Humperdinck, om de aanwezigen het moment van hun leven te bezorgen. The Crooner zoals hij in de wandelgangen wordt genoemd staat ook in 2021 weer op de bühne in o.a. België, Duitsland en Nederland. Intussen heeft Rene er, samen met zijn kompanen uit het tv-programma, ook al een Ziggo Dome Concert op zitten.

Wekelijks op TV in “Ik Geloof In Mij”

In 2020 en in 2021 neemt Rene deel aan het tv reality programma op RTL4, “Ik Geloof In Mij”. Een tv-programma met collega zangers als Dave van Well, Dario, Johan Kettenburg, Rutger van Barneveld en Wally McKey.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rene Le Blanc kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rene Le Blanc wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rene Le Blanc wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rene Le Blanc online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rene Le Blanc kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rene Le Blanc boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rene Le Blanc kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rene Le Blanc boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rene Le Blanc

Rene Le Blanc inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rene Le Blanc

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief A- of monitorset1 persoonNederlandstalig / Engelstalig€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.795,-
€2.750,-
€2.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand