The Cherries boeken

Dit is een vanaf-gage!
€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Jaren 40 Swing

Wil jij The Cherries boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Cherries. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op onnavolgbare wijze laten The Cherries jaren-’40 swingmusic tot leven komen! Drie prachtige vrouwen met dito stemmen.Van Marilyn Monroe tot The Andrews Sisters, van Doris Day tot Nat King Cole, The Cherries weten u een onvergetelijke en nostalgische avond te bezorgen met een vintage-tintje.

Biografie The Cherries

Een optreden vol prachtige close-harmony songs, gezongen door Maaike Widdershoven, Karen Levinen Yolanda Germain, drie professionele zangeressen die hun sporen hebben verdiend in grote theaterproducties en voorstellingen in binnen- en buitenland.

Boekingen van The Cherries

Dat is te horen aan de stemmen van de ‘Kersjes’ die samen een bijzonder volle klankkleur weten te creëeren. Bovendien zijn The Cherries niet alleen oor- maar ook oogstrelend.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Cherries kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Cherries wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Cherries wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Cherries online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Cherries kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Cherries boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Cherries kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Cherries boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Cherries

The Cherries inhuren

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Cherries

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenop aanvraag3 personenJaren 40 Swing€1595,-

Vergelijkbare artiesten

€1.375,-
€1.795,-
€1.650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand