George Baker boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Engelstalig / Oldies

Wil jij George Baker boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van George Baker. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De muziek van George Baker heeft geen verdere introductie nodig ! Door de jaren heen zijn, en nu ook nog steeds, vele van zijn ‘Hits’ wereldwijd gebruikt in populaire films of voor commercials. Daarnaast werden vele van zijn nummers gecoverd door internationale artiesten. Tom Jones scoorde bijvoorbeeld een #1 hit in onder andere Engeland met Little Green Bag. En ook werden zijn nummers gebruikt in internationale film hits. Zoals Reservoir Dogs van Quintin Tarrantino (Litte Green Bag) en in The Kiterunner (Una Paloma Blanca).

Biografie George Baker

Het begon allemaal in 1967 toen George Baker solliciteerde als zanger bij de band Soul Invention. In die tijd ontdekte hij ook zijn talent als songwriter. Toen de band in 1969 bij het toenmalige platenlabel Negram een geslaagde auditie deed, werden er 3 nummers van hem opgenomen. Eén ervan was Little Green Bag. Ook werd de naam van de band veranderd in The George Baker Selection Het nummer werd een wereldhit en bereikte de 5e plaats in de US Billboard Top 100.

Ontzettend veel hits

Hierna volgden meerdere hits zoals Dear Ann, Tonight, I’m on my Way, Baby Blue. Maar het absolute hoogtepunt was uiteraard de in 1975 verschenen single Una Paloma Blanca. Met een verkoop van meer dan 9 miljoen exemplaren werd dit een absolute wereldhit.Zowel Little Green Bag als ook Una Paloma Blanca zijn tot op de dag van vandaag wereldwijde evergreens. Overal in de wereld zijn ze nog te horen zijn. Na al die jaren door de wereld te hebben getourd, en meer dan 25 miljoen platen te hebben verkocht viel het doek in 1978 voor de groep. George Baker ging verder als solo artiest.

Boekingen van George Baker

In 1985 werd het tijd voor een nieuwe George Baker Selection. En het was meteen RAAK !Hun 1e release, Santa Lucia by Night, werd meteen een grote hit. George Baker Selection Part two was direct een succes. Nieuwe gouden platen en Tournees volgden. Totdat ook GBS part two in 1989 uit elkaar ging en George Baker weer solo ging. Na al die jaren treedt hij nog steeds overal in de wereld op. Dat één van zijn grootste hits anno 2017 nog steeds populair is bleek uit de wereldberoemde acteur David Hasselhof. Tijdens de concerten van André Rieu 2017 in Maastricht trad hij op als gastartiest. En daarbij zong hij het nummer Una Paloma Blanca.

Commercial van Lidl

Onlangs werd Little Green Bag nog gebruikt in de commercial van Lidl. Daarin was George Baker ook nog te zien als acteur. Dat hij internationaal ook nog niet vergeten is, blijkt uit het feit dat hij zojuist nog een succesvolle tournee heeft gedaan in de Pacific. George Baker is nog lang niet van plan om ermee te stoppen. De muziek is waar hij voor leeft. En nog steeds is hij regelmatig in zijn studio te vinden. En uiteraard ook op alle verschillende podia in binnen en buitenland, de plaats waar hij zich thuis voelt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig George Baker kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je George Baker wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van George Baker wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij George Baker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van George Baker kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

George Baker boeken

Ben jij benieuwd hoe je George Baker kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct George Baker boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van George Baker

George Baker inhuren

€4.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van George Baker

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 750 personen1 persoonEngelstalig / Oldies€4500,-
Live bandshow1 x 50 minuteninclusief tot 500 personen6 personenEngelstalig / Oldies€9250,-

Vergelijkbare artiesten

€4.450,-
€4.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand