Chris Alain boeken

Rasentertainer, overal inzetbaar!
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Chris Alain boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Chris Alain. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Chris Alain

Chris Alain, geboren in Rwanda in 1996 en opgegroeid in Nederland, is een getalenteerde zanger en songwriter. Zijn passie voor muziek werd al op jonge leeftijd ontdekt en zou de rode draad door zijn leven worden. In 2018 waagde Chris de sprong en deed hij mee aan het populaire televisieprogramma The Voice of Holland. Zijn optreden was indrukwekkend en wist niet alleen de kijkers thuis te betoveren, maar ook de vier coaches. Ze draaiden hun beroemde rode stoelen om Chris te verwelkomen in hun teams. Dit markeerde het begin van een opmerkelijke reis in de muziekindustrie.

Veelzijdige stem

Als achtergrondzanger heeft Chris samengewerkt met een aantal bekende Nederlandse artiesten, waaronder Ali B, VanVelzen, Brownie Dutch, Shirma Rouse en SERA. Zijn veelzijdige stem en muzikale vaardigheden hebben hem ook de mogelijkheid gegeven om samen te werken met internationale artiesten zoals R.I.O., Bougenvilla en NOME.

Actief op social media

Naast zijn werk als achtergrondzanger is Chris ook actief op sociale media, waar hij regelmatig covers deelt. Zijn interpretaties van bekende nummers zijn niet onopgemerkt gebleven. Zowel nationale als internationale artiesten, waaronder Bebe Rexha, Demi Lovato, Lucas & Steve, Topic, Dan + Shay, Sam Fischer, Davina MichelleJaap Reesema en S10, hebben zijn covers gewaardeerd en soms zelfs gedeeld. De impact van Chris’ talent reikt verder dan alleen online erkenning. De internationale Duitse superster Zoe Wees was zo onder de indruk van Chris’ cover van haar nummer ‘Girls Like Us’ dat ze een video opnam waarin ze haar waardering uitsprak. Haar lof was gevuld met niets dan superlatieven.

Boekingen van Chris Alain

Wat Chris onderscheidt, is zijn veelzijdigheid als artiest. Hij beheerst zowel krachtige powerballads als aanstekelijke up-tempo nummers waarmee hij feestelijke sferen kan creëren. Als rasentertainer weet hij altijd een geweldig feestje neer te zetten waarbij niemand stil kan blijven zitten. Met zijn sterke stem, passie voor muziek en vermogen om verschillende genres te omarmen, blijft Chris Alain groeien als artiest. Zijn toekomst ziet er veelbelovend uit, met nieuwe muzikale avonturen en kansen om zijn talent met een wereldwijd publiek te delen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Chris Alain kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Chris Alain wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Chris Alain wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Chris Alain online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Chris Alain kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Chris Alain boeken

Ben jij benieuwd hoe je Chris Alain kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Chris Alain boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Chris Alain

Chris Alain inhuren

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chris Alain

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllround€1695,-

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand