DJ Tony Terrific boeken - Bekendeartiestboeken.nl

DJ Tony Terrific boeken

  • Unieke DJ-show
  • Duur: in overleg  Geluid: exclusief
  • Bezetting 1 persoon
  • Genre: Allround / Bespreekbaar Let op!: duur van openbare optredens is 2 uur, bij besloten optredens 4 uur. Gage is exclusief reiskosten € 0,40 per km vanaf Nijmegen v.v.

Met zijn ongekende charmes en dito neus voor gezelligheid zet de altijd energieke Dj Tony Terrific een onvergetelijke show neer. Zijn mix van knussigheid en entertainment staat garant voor een superaanstekelijke feestsfeer. Onder het genot van de lekkerste disco, pop en rock ’n roll e.v.a. is het weer goed toeven op de dansvloer.

Tony Terrific boeken

En voor wie dat wil, tovert Tony met een brede glimlach menig verzoeknummer uit de koffer! Door zijn verrassende veelzijdigheid is Dj Tony Terrific op duizend-en-één manieren inzetbaar op even zoveel verschillende evenementen. Als theater-dj of presentator voor festivals, café-bardiscodancings, (bedrijfs)feesten, showgala's, borrels, recepties, etc. Hij is spectaculair en meeslepend, of een achtergrondact van allure, met een eigenwijze mélange van Jazz, Oldskool Lounge en Easy Tune. Laatstgenoemde vorm is bij uitstek geschikt voor iets rustigere gelegenheden, of gewoon voor bij de koffie.

Boekingen van Tony Terrific

Theater-Dj voor festivals, café-bar-discodancings, (bedrijfs )feesten, showgala's, borrels, recepties, etc. Bezetting: 1 dj/acteur (m) Inzetbaar als: podiumact, dj, presentator, gastheer, en/of rode draad voor avondvullende programma’s Effectieve speeltijd: 1 x 180 minuten Direct Tony Terrific boeken? Klik hier voor boekingen van Tony Terrific


Toon meer