Stille Disco boeken

Inclusief lichtshow: € 1500,- / Exclusief (eventuele) reiskosten
€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  min. 3 personen
 • Soort
  Geluidloze drive-in show
 • Genre
  Allround

Wil jij Stille Disco boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Stille Disco. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De DJ draait de lekkerste hits, maar in de zaal hoort u hier niets van! Het is even onwennig, maar al snel staat iedereen met een koptelefoon lekker te swingen en staan juist de toeschouwers met de mond vol tanden.

Biografie Stille Disco

De koptelefoons worden uitgedeeld door de Discobabes of door The Ladies on Rollerskates, afhankelijk van de keuze van de opdrachtgever en de locatie. Deze dames leggen de gang van zaken uit en zorgen voor de juiste sfeer op de dansvloer.

Boekingen van Stille Disco

De Stille Disco, ook wel silent disco genoemd, is een beproefd recept op evenementen dat altijd succes heeft.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Stille Disco kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Stille Disco wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Stille Disco wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Stille Disco online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Stille Disco kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Stille Disco boeken

Ben jij benieuwd hoe je Stille Disco kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Stille Disco boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Stille Disco

Stille Disco inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Stille Disco

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Geluidloze drive-in show4 uurexclusiefmin. 3 personenAllround€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.500,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand