DJ Tony Schumacher boeken

Ook te boeken als DJ Tony Terrific1
€1.100,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1100,-
 • Duur
  max. 2 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ-act
 • Genre
  Duits / Oktoberfest / Apres-Ski

Wil jij DJ Tony Schumacher boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Tony Schumacher. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Tony Schumacher draait Schlagers van het beste soort, is niet vies van Neue Welle, en is altijd te porren voor wat Après-Ski. Afgewisseld met Duitse varianten van bekende tophits. Maar ook fantastische orgelkneiters van Klaus Wunderlich, en andere tolle Überraschungen, zorgt hij voor een Bombestimmung op de dansvloer.

Biografie DJ Tony Schumacher

Der Tony is Spitzenklasse met z’n übergemütliche ‘Deutsche Musik Bingo’, z’n hilarische ‘Deutsche Sachen Bingo’ en het interactieve onderdeel ‘Wer Von Die Drei’, waarbij het publiek de muziekkeuze bepaalt.

Oktoberfest DJ inhuren

Strak in het pak en bekend als ‘Der Gentleman’ is hij naast Dj en Quizmaster ook de sympathieke Moderator die zijn Duitse gastartiesten introduceert en aankondigt. Mitmachen, dabei sein und die Füsse vom Flur!

Boekingen van DJ Tony Schumacher

Om goed in de stemming te komen vóór de ambiance op de dansvloer, is bijvoorbeeld een MUZIEKBINGO gepresenteerd door Tony ook een uitstekend idee! Of een grandioze PUBQUIZ met uitdagende kennisvragen, audiorondes en een fijne fotoronde, incl. antwoordformulieren, pennen en een schitterende prijs. Hiervoor is geen beeldscherm nodig en wordt wel gebruik gemaakt van een aanwezige dj-set. DJ Tony Schumacher is ook te boeken als DJ Tony Terrific.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Tony Schumacher kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Tony Schumacher wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Tony Schumacher wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Tony Schumacher online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Tony Schumacher kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Tony Schumacher boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Tony Schumacher kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Tony Schumacher boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Tony Schumacher

DJ Tony Schumacher inhuren

€1.100,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Tony Schumacher

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-actmax. 2 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonDuits / Oktoberfest / Apres-Ski€1100,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand