JND Roadshow boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live DJ-show
 • Genre
  Allround

Wil jij JND Roadshow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van JND Roadshow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil jij de JND Roadshow boeken op jouw party of evenement? Een 5 uur durende show inclusief DJ, licht, geluid, goodies én professionele radioreclames. Wil je in één klap klaar zijn met de organisatie van je feest? Boek dan nu deze fantastisch muzikale show voor de scherpste prijs.

Biografie JND Roadshow

De show wordt verzorgd door één van de Radio JND DJ’s en is inclusief licht en geluid. Met de gezelligste muziekmix, confetti, shirtjeskanonnen en give-aways zetten we iedere plein, tent of kroeg op z’n kop! We bieden verschillende pakketten aan die (voornamelijk) afhankelijk zijn van het aantal gasten. Dit is voor het geluidssysteem namelijk het belangrijkste, zodat we genoeg vermogen meenemen!

Bekende DJ-show boeken

Uiteraard kun je altijd een groter pakket boeken óf ons vragen op maat een offerte te maken. Onze technici zijn ruim op tijd aanwezig om alles op te bouwen voordat het feest van start gaat. Breid je show eventueel uit met een fotograaf, die alles voor je vastlegt. Zo heb je een mooie terugblik voor jezelf en gasten of alvast promotie voor volgende keer! Vind je het gaaf om er nog een schepje bovenop te doen? Dan regelen we graag een artiest of extra special effects! Vermeld het in je aanvraag en we denken graag met je mee.

Boekingen van JND Road Show

In aanloop naar je evenement maakt Radio JND ook gratis radioreclame voor je evenement! Naast een fantastisch muzikale avond wordt er dus ook veel aandacht gevestigd voor je evenement of kaartverkoop!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig JND Roadshow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je JND Roadshow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van JND Roadshow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij JND Roadshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van JND Roadshow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

JND Roadshow boeken

Ben jij benieuwd hoe je JND Roadshow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct JND Roadshow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van JND Roadshow

JND Roadshow inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van JND Roadshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live DJ-show 4 uur aaneengesloteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€995,-
Live DJ-show4 uur aaneengesloteninclusief tot 600 personen1 persoonAllround€1750,-
Live DJ-show4 uur aaneengesloteninclusief tot 1000 personen1 persoonAllround€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€996,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand