JND Roadshow boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live DJ-show
 • Genre
  Allround

Wil jij de JND Roadshow boeken op jouw party of evenement? Een 5 uur durende show inclusief DJ, licht, geluid, goodies én professionele radioreclames. Wil je in één klap klaar zijn met de organisatie van je feest? Boek dan nu deze fantastisch muzikale show voor de scherpste prijs.

JND Roadshow boeken

De show wordt verzorgd door één van de Radio JND DJ’s en is inclusief licht en geluid. Met de gezelligste muziekmix, confetti, shirtjeskanonnen en give-aways zetten we iedere plein, tent of kroeg op z’n kop! We bieden verschillende pakketten aan die (voornamelijk) afhankelijk zijn van het aantal gasten. Dit is voor het geluidssysteem namelijk het belangrijkste, zodat we genoeg vermogen meenemen!

Bekende DJ-show boeken

Uiteraard kun je altijd een groter pakket boeken óf ons vragen op maat een offerte te maken. Onze technici zijn ruim op tijd aanwezig om alles op te bouwen voordat het feest van start gaat. Breid je show eventueel uit met een fotograaf, die alles voor je vastlegt. Zo heb je een mooie terugblik voor jezelf en gasten of alvast promotie voor volgende keer! Vind je het gaaf om er nog een schepje bovenop te doen? Dan regelen we graag een artiest of extra special effects! Vermeld het in je aanvraag en we denken graag met je mee.

Boekingen van JND Road Show

In aanloop naar je evenement maakt Radio JND ook gratis radioreclame voor je evenement! Naast een fantastisch muzikale avond wordt er dus ook veel aandacht gevestigd voor je evenement of kaartverkoop!

Direct JND Roadshow boeken? Klik hier voor boekingen van JND Roadshow

JND Roadshow boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van JND Roadshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live DJ-show 4 uur aaneengesloteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€995,-
Live DJ-show4 uur aaneengesloteninclusief tot 600 personen1 persoonAllround€1750,-
Live DJ-show4 uur aaneengesloteninclusief tot 1000 personen1 persoonAllround€2995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.675,-
€575,-
€650,-