90’s Music & Video Tour boeken

Uitbreidbaar met licht, geluid, ledwall, artiesten, laser, etc.
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ Show
 • Genre
  90's

Wil jij 90’s Music & Video Tour boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van 90’s Music & Video Tour. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een flitsende show met alleen maar hits uit de geweldig jaren 90! Compleet met top-DJ in gepaste kleding en standaard met een frisse, trendy video-booth inclusief ledscherm, waarop diverse clips en visuals voorbij komen, helemaal in de sfeer van de 90’s!

Biografie 90’s Music & Video Tour

Bovendien ontvang u bij elke boeking gratis 1000 full colour flyers (A6) en 50 full colour posters (A2), compleet met naam en datum van uw evenement!

Boekingen van 90’s Music & Video Tour

Get Ready For The 90’s Music & Video Tour is een toegankelijke, avondvullende drive in show. Eenvoudig in te prikken op een aanwezige licht- en geluidsinstallatie. Maar uiteraard ook uit te breiden met lichtshow, geluidsinstallatie, ledwall, extra artiesten, laser, etc. Een show dus voor elk budget!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig 90’s Music & Video Tour kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je 90’s Music & Video Tour wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van 90’s Music & Video Tour wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij 90’s Music & Video Tour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van 90’s Music & Video Tour kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

90’s Music & Video Tour boeken

Ben jij benieuwd hoe je 90’s Music & Video Tour kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct 90’s Music & Video Tour boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van 90’s Music & Video Tour

90’s Music & Video Tour inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van 90’s Music & Video Tour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ Show4 uurexclusief, betreft inprikgage2 personen90's€995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand