The Allstarz boeken

Leuke betaalbare feestact!
€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ/MC act
 • Genre
  Dance/Trance/House/Party

Wil jij The Allstarz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Allstarz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie The Allstarz

Het is het allermooiste wat er is. Met je vrienden op een sportveld de lijdensweg naar het ultieme genot bewandelen: de kantine, het clubhuis of hoe jullie die heilige grond ook noemen! Daar waar de sfeer ongedwongen is, de pils ijskoud is en het vet loeiheet.

DJ boeken

The Allstarz vertaalt de kneitergezellige sfeer die je daar op zaterdag- of zondagmiddag vind door naar kroegen, clubs en festivals. Dat doen de heren (DJ en MC) door muziek te draaien die de linksback, scheids, het voltallige damesteam én Bas z’n moeder leuk vind.

Boekingen van The Allstarz

Een set van The Allstarz is een soort bittergarnituur: voor ieder wat wils. Maar dan wel met sambal. De één houdt van mierzoet en voor de ander kan het niet hard genoeg. Van de 80’s tot hedendaagse knallers. De eindstand na 60 minuten zuivere feesttijd: lege glazen, schorre kelen en rode, lachende gezichten. Let’s go!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Allstarz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Allstarz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Allstarz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Allstarz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Allstarz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Allstarz boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Allstarz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Allstarz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Allstarz

The Allstarz inhuren

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Allstarz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenDance/Trance/House/Party€1095,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand