Loco Loco Discoshow boeken

Alles Loco?
€2.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2950,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ Show
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Loco Loco Discoshow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Loco Loco Discoshow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Loco Loco Discoshow is al jaren een begrip in het feestcircuit. Op festivals als Zwarte Cross, Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Concert at Sea, Vierdaagsefeesten Nijmegen en Terschellings Oerol brachten zij het publiek in een abnormale feestelijke extase.

Biografie Loco Loco Discoshow

Waar andere dj’s stoppen, gaat de Loco Loco Discoshow verder. Want wat moet een dj met korfbalbekers en bladblazers?? Moeiteloos schakelen deze loco’s over van onvervalste meezingers naar vette partyknallers en van headbangers naar de lekkerste guilty pleasures van de 80’s en 90’s tot nu. De dansvloer wordt regelmatig omgetoverd tot een feestarena waarin het publiek zwaaiend met vlaggetjes en schuddend met sambaballen kan strijden om sportprijzen en medailles. Zinvol? Niet echt, maar wel héél erg leuk! Dus meemaken, er bijzijn en voetjes van de vloer. Alles Loco!?

Bekende DJ Show

Onder leiding van MC Stevie Starlight presenteren ze in hoog tempo tussen de muziek door vermakelijke interactieve spelletjes, waaronder de inmiddels wereldberoemde ‘Sambaballen Wedstrijd’ en de ‘Vlaggenzwaai Competitie’. Het publiek kan hiermee schitterende sportprijzen winnen of zo’n handgeslagen Loco Loco gouden medaille. Zinvol? Nee, maar wel erg leuk!

Boekingen van Loco Loco Discoshow

Deze mannen zijn al jaren de ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest en weten elke keer het publiek weer te verrassen met nieuwe onderdelen en nieuwe muziek in hun show. De voeten gaan dus gegarandeerd van de vloer! Kortom, alles Loco?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Loco Loco Discoshow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Loco Loco Discoshow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Loco Loco Discoshow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Loco Loco Discoshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Loco Loco Discoshow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Loco Loco Discoshow boeken

Ben jij benieuwd hoe je Loco Loco Discoshow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Loco Loco Discoshow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Loco Loco Discoshow

Loco Loco Discoshow inhuren

€2.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Loco Loco Discoshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ Show1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek3 personenAllround / Party€2950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand