Wipneus & Pim boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie onder)
€2.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2450,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Populaire DJ-show
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Wipneus & Pim boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wipneus & Pim. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De high-energy show van DJ’s Wipneus en Pim! Vol herkenbare hits, en sinds jaar en dag een topper op elk feest, festival of evenement. Het vrolijke dj-duo is steeds weer in staat om op slimme, eigentijdse wijze, hun interactieve dj-show te vernieuwen waardoor zowel de eerste generatie fans als de nieuwe generatie fans volop genieten van hun geweldige shows die volledig zijn afgestemd op het publiek.

Biografie Wipneus & Pim

DJ Pim is de muzikale motor van de twee, op hoog tempo draait hij de aller-leukste hits van de afgelopen decennia, hij stuwt daarmee zijn collega Wipneus tot grote hoogte, vol energie zorgt deze top-entertainer voor maximale (inter)actie, met het publiek als grote winnaar.

DJ-duo boeken

Natuurlijk zijn de mannen trots op hun imposante erelijst met inmiddels duizenden shows op alle grote en kleine feesten en festivals in heel het land maar iedereen die ooit een show van DJ’s Wipneus en Pim heeft bijgewoond weet dat deze ‘crowd-pleasers’ 100% zullen geven bij hun volgende show om er , steeds weer, een onvergetelijk feest van te maken.

Boekingen van Wipneus & Pim

Niet alleen wat betreft leeftijdsopbouw van het publiek is de DJ-Show van Wipneus en Pim breed inzetbaar in feesttenten,op festivals en bedrijfsevenementen maar ook inhoudelijk lijkt de variatie wel eindeloos: Dance en Feest, Disco & Dance, Carnaval, Oktoberfest, Familieshows, de Wipneus en Pim Quiz-Co-Show (of combinaties hiervan ;)). DJ’s Wipneus en Pim: al ruim een decennium lang een onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wipneus & Pim kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wipneus & Pim wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wipneus & Pim wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wipneus & Pim online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wipneus & Pim kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wipneus & Pim boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wipneus & Pim kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wipneus & Pim boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wipneus & Pim

Wipneus & Pim inhuren

€2.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wipneus & Pim

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ-show1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Feest€2450,-
Populaire DJ-show1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Feest€2650,-
Populaire DJ-show1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Feest€2950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand