Wipneus & Pim boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie onder)
€2.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2450,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Populaire DJ-show
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij DJ-duo Wipneus & Pim boeken voor jouw party of event? De high-energy show van DJ’s Wipneus en Pim, vol herkenbare hits, is sinds jaar en dag een topper op elk feest, festival en evenement. Het vrolijke dj-duo is steeds weer in staat om op slimme, eigentijdse wijze, hun interactieve dj-show te vernieuwen waardoor zowel de eerste generatie fans als de nieuwe generatie fans volop genieten van hun geweldige shows die volledig zijn afgestemd op het publiek.

Wipneus & Pim boeken

DJ Pim is de muzikale motor van de twee, op hoog tempo draait hij de aller-leukste hits van de afgelopen decennia, hij stuwt daarmee zijn collega Wipneus tot grote hoogte, vol energie zorgt deze top-entertainer voor maximale (inter)actie, met het publiek als grote winnaar.

DJ-duo boeken

Natuurlijk zijn de mannen trots op hun imposante erelijst met inmiddels duizenden shows op alle grote en kleine feesten en festivals in heel het land maar iedereen die ooit een show van DJ’s Wipneus en Pim heeft bijgewoond weet dat deze ‘crowd-pleasers’ 100% zullen geven bij hun volgende show om er , steeds weer, een onvergetelijk feest van te maken.

Boekingen van Wipneus & Pim

Niet alleen wat betreft leeftijdsopbouw van het publiek is de DJ-Show van Wipneus en Pim breed inzetbaar in feesttenten,op festivals en bedrijfsevenementen maar ook inhoudelijk lijkt de variatie wel eindeloos: Dance en Feest, Disco & Dance, Carnaval, Oktoberfest, Familieshows, de Wipneus en Pim Quiz-Co-Show (of combinaties hiervan ;)). DJ’s Wipneus en Pim: al ruim een decennium lang een onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet.

Direct Wipneus & Pim boeken? Klik hier voor boekingen van Wipneus & Pim

Wipneus & Pim boeken

€2.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wipneus & Pim

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ-show1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Feest€2450,-
Populaire DJ-show1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Feest€2650,-
Populaire DJ-show1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround / Feest€2950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand