Gusteau Live boeken

€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ + Live show
 • Genre
  allround

Wil jij Gusteau Live boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gusteau Live. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Beleef Gusteau Live! Een nieuw DJ-concept met als basis een combinatie van DJ en toetsen, maar ook makkelijk naar een grotere bezetting uit te breiden. Gusteau Live staat voor chique, feestelijk, dynamisch en energiek. Heerlijk op de achtergrond tijdens een receptie, waarbij lounge en jazzy nummers de boventoon voeren.

Biografie Gusteau Live

Mag er gedanst worden? Dan is Gusteau met extra saxofoon en percussie een aanrader.De heren zijn in wit gekleedt, en met een witte design DJ-booth en hoogglans piano op de bühne straalt Gusteau luxe uit.Om het ultieme live-gevoel te ervaren is de act ook te boeken met zangeres. Beleef deze bijzonder stijlvolle act.

Boekingen van Gusteau Live

Daarnaast is het mogelijk ook nog een percussionist, contrabassist en/of zanger(es) toe te voegen voor een nog muzikalere invulling van de avond. De bandleden van Gusteau Live maken al geruime tijd samen muziek, hierdoor zijn ze perfect op elkaar ingespeeld. De combinatie van dj en muzikanten zorgt voor een verrassende, originele en opzwepende sound. De sound is het beste te omschrijven als trendy en varieert van lounge tot Latin. Met deze act is één ding zeker: de muzikanten weten de beats van de DJ exact de juiste live vibe mee te geven zodat het dak eraf gaat!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gusteau Live kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gusteau Live wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gusteau Live wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gusteau Live online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gusteau Live kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gusteau Live boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gusteau Live kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gusteau Live boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gusteau Live

Gusteau Live inhuren

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gusteau Live

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ + Live show4 uurinclusief tot 300 personen2 personenallround€2500,-

Vergelijkbare artiesten

€2.500,-
€2.200,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand