Gusteau Live boeken

€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ + Live show
 • Genre
  allround

Beleef Gusteau Live! Een nieuw DJ-concept met als basis een combinatie van DJ en toetsen, maar ook makkelijk naar een grotere bezetting uit te breiden. Gusteau Live staat voor chique, feestelijk, dynamisch en energiek. Heerlijk op de achtergrond tijdens een receptie, waarbij lounge en jazzy nummers de boventoon voeren.

Gusteau Live boeken

Mag er gedanst worden? Dan is Gusteau met extra saxofoon en percussie een aanrader.De heren zijn in wit gekleedt, en met een witte design DJ-booth en hoogglans piano op de bühne straalt Gusteau luxe uit.Om het ultieme live-gevoel te ervaren is de act ook te boeken met zangeres. Beleef deze bijzonder stijlvolle act.

Boekingen van Gusteau Live

Daarnaast is het mogelijk ook nog een percussionist, contrabassist en/of zanger(es) toe te voegen voor een nog muzikalere invulling van de avond. De bandleden van Gusteau Live maken al geruime tijd samen muziek, hierdoor zijn ze perfect op elkaar ingespeeld. De combinatie van dj en muzikanten zorgt voor een verrassende, originele en opzwepende sound. De sound is het beste te omschrijven als trendy en varieert van lounge tot Latin. Met deze act is één ding zeker: de muzikanten weten de beats van de DJ exact de juiste live vibe mee te geven zodat het dak eraf gaat!

Direct Gusteau Live huren? Klik hier voor boekingen van Gusteau Live

Gusteau Live boeken

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gusteau Live

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ + Live show4 uurinclusief tot 300 personen2 personenallround€2500,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand