Quido van de Graaf boeken

Deelnemer The Voice of Holland 2019
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Quido van de Graaf boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Quido van de Graaf. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Quido van de Graaf, geboren op 20 april 1991 in Den Haag, kreeg het zingen met de bekende paplepel ingegoten. Zijn opa zong namelijk al en dus moest zijn eerste kleinzoon daar ook aan geloven. Van het meezingen met de cassettebandjes tot aan het mee gaan naar de studio. Aja van de Graaf was de leermeester van Quido. Helaas overleed zijn opa vlak voordat Quido zijn carriere startte. Zijn 1e single (pluk de dag) kwam uit onder grote belangstelling in Scheveningen. Dat smaakte naar meer en dus is Quido gaan werken aan zijn repertoire.

Eerste album

In mei 2012 brengt Quido zijn eerste album uit, getiteld “Zo alleen”, met onder andere de liedjes: “Laat ze maar praten”, “Morgen is van mij”, “Zo alleen” en “Jij bent het leven voor mij” (duet met Wesley Ponsen). Dit album wordt goed ontvangen en dus kan het niet uitblijven om nog meer liedjes te maken. Eind 2012 verschijnt de single “Als jij niet kiezen kan”. Quido van de Graaf inhuren doe je uiteraard het beste bij ons.

Biografie Quido van de Graaf

Van 2012 tot 2016 brengt Quido singles uit als ‘Zo Alleen’, ‘Voorbij zijn de dagen’ en ‘Waarom nou niet’. Daarnaast trad Quido veel op in voorprogramma’s voor grote namen als: Jan Smit, Gerard Joling, Gordon, Wolter Kroes en nog vele andere. In 2013 deed hij mee aan het SBS6 programma ; Bloed, Zweet en Tranen. Na de uitzendtijd op tv wilde heel Nederland Quido van de Graaf boeken.

Boekingen van Quido van de Graaf

Ondertussen is hij zoekende naar mooie muziek die bij hem past. Die single komt in 2017 in de vorm van een prachtige cover van George Benson ‘Geef me vannacht’. Met deze plaat zet Quido van de Graaf definitief zijn nieuwe artiestennaam neer. Hij wordt Paradeplaat bij SterrenNL en Hollandse Nieuwe bij RadioNL.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Quido van de Graaf kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Quido van de Graaf wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Quido van de Graaf wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Quido van de Graaf online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Quido van de Graaf kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Quido van de Graaf boeken

Ben jij benieuwd hoe je Quido van de Graaf kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Quido van de Graaf boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Quido van de Graaf

Quido van de Graaf inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Quido van de Graaf

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.895,-
€1.695,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand