Quido van de Graaf boeken

Deelnemer The Voice of Holland 2019
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Quido van de Graaf boeken op jouw feest of evenement? Lees dan snel verder! Quido van de Graaf, geboren op 20 april 1991 in Den Haag, kreeg het zingen met de bekende paplepel ingegoten. Zijn opa zong namelijk al en dus moest zijn eerste kleinzoon daar ook aan geloven.

Meezingen met Cassettebandjes

Van het meezingen met de cassettebandjes tot aan het mee gaan naar de studio. Aja van de Graaf was de leermeester van Quido. Helaas overleed zijn opa vlak voordat Quido zijn carriere startte. Zijn 1e single (pluk de dag) kwam uit onder grote belangstelling in Scheveningen. Dat smaakte naar meer en dus is Quido gaan werken aan zijn repertoire.

Quido van de Graaf boeken

Van 2012 tot 2016 brengt Quido eigen albums en singles uit als ‘Zo Alleen’, ‘Voorbij zijn de dagen’ en ‘Waarom nou niet’. Quido trad veel op in voorprogramma’s voor grote namen als: Jan Smit, Gerard Joling, Gordon, Wolter Kroes en nog vele andere. In mei 2012 bracht Quido zijn album ‘Zo Alleen’ uit met onder andere de liedjes: Laat ze maar praten, Morgen is van mij, Zo Alleen, Jij bent het leven voor mij (duet met Wesley Ponsen). Deze cd werd goed ontvangen en dus kon het niet uitblijven om nog iets te maken. Dat werd eind 2012 de single Als jij niet kiezen kan. In 2013 deed hij mee aan het SBS6 programma ; Bloed, Zweet en Tranen. Na de uitzendtijd op tv wilde heel Nederland Quido van de Graaf boeken.

Boekingen van Quido van de Graaf

Ondertussen is hij zoekende naar mooie muziek die bij hem past. Die single komt in 2017 in de vorm van een prachtige cover van George Benson ‘Geef me vannacht’. Met deze plaat zet Quido van de Graaf definitief zijn nieuwe artiestennaam neer. Hij wordt Paradeplaat bij SterrenNL en Hollandse Nieuwe bij RadioNL. Momenteel is Quido te zien bij The Voice of Holland.

Direct Quido van de Graaf boeken? Klik hier voor boekingen van Quido van de Graaf

Quido van de Graaf boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Quido van de Graaf

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€950,-
€1.695,-